Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling NBA Müsabaka Tahmini

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,210
18,239
113
Lan böyle bir şey mi olur adam 10 saat kaç saat sizi kitledi buraya sonra kayıp çek Dedik Ona bak 20k'nın üzerinde para vardı çek dediğimde çekmedi kaybetti sizi de kitledi buraya sabaha kadar

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,608
1,863
113
Minnesota-denver 231.5 üst parasi olan yüklü oynasin mac falan aramaya.gerek.yok.bas yüklü al.parani

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,608
1,863
113
Atlanta-toronto 233.5 üst alabilirsin oda rahat gelir

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,608
1,863
113
Cleveland-huston=clavland 3.5 handikap li alir

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,083
1,566
113
Bazı arkadaşlar çok ama çok boş konuşuyor. Konu başında da yazıyor dağıtım yok burası tahmin etkinliği diyorum. Ayrıca size göndermedim diye kimseye mi göndermedim ? Kimseye takip edin demiyorum ben tahmin soruyoruz kupon paylaşıyoruz? Size buraya gelinde takip edin para dagitacam mi dedim ben ?

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,608
1,863
113
Bazı arkadaşlar çok ama çok boş konuşuyor. Konu başında da yazıyor dağıtım yok burası tahmin etkinliği diyorum. Ayrıca size göndermedim diye kimseye mi göndermedim ? Kimseye takip edin demiyorum ben tahmin soruyoruz kupon paylaşıyoruz? Size buraya gelinde takip edin para dagitacam mi dedim ben ?
Kral fikrimiz sordun söyledik tabi son karar senin para senin kupon senin ama portland macinda sayi olmayacağı çok belli kaybettigin paraya yazik kupon yaparken biraz fikir alış verişi ii olur illaki bizimki dogru tutturacaz diye bişey yok ama az buçuk anliyoz nba bol şans gene kazanmani isterim siteler kazanicana bizler kazanalim