- 30,006
- 15,601
- 113
Şimdi anladın mı demek istediğimiziBu arkadaş kendi csliyo kendi oynuyo portland maci 200 ü görmez dedim mac yaklaşınca hatirlat dedi girmiş üst oynamış ilginç
Şimdi anladın mı demek istediğimiziBu arkadaş kendi csliyo kendi oynuyo portland maci 200 ü görmez dedim mac yaklaşınca hatirlat dedi girmiş üst oynamış ilginç
Dedim kaç kez ben boşuna milleti beklettiLan böyle bir şey mi olur adam 10 saat kaç saat sizi kitledi buraya sonra kayıp çek Dedik Ona bak 20k'nın üzerinde para vardı çek dediğimde çekmedi kaybetti sizi de kitledi buraya sabaha kadar
Yok ben de söyledim pişman olursun o para da gider çek diyorumDedim kaç kez ben boşuna milleti bekletti
Sabahlamislar bideYok ben de söyledim pişman olursun o para da gider çek diyorum
İlk yarı üst aldım kesin patlarım 😄Minnesota-denver 231.5 üst parasi olan yüklü oynasin mac falan aramaya.gerek.yok.bas yüklü al.parani
Kactan üst aldin kral rahat üst olur çünkü bu macİlk yarı üst aldım kesin patlarım 😄
117.5 üst aldım ilk yarı. Rahat kazandıKactan üst aldin kral rahat üst olur çünkü bu mac
Tebrikler117.5 üst aldım ilk yarı. Rahat kazandı
Kral fikrimiz sordun söyledik tabi son karar senin para senin kupon senin ama portland macinda sayi olmayacağı çok belli kaybettigin paraya yazik kupon yaparken biraz fikir alış verişi ii olur illaki bizimki dogru tutturacaz diye bişey yok ama az buçuk anliyoz nba bol şans gene kazanmani isterim siteler kazanicana bizler kazanalimBazı arkadaşlar çok ama çok boş konuşuyor. Konu başında da yazıyor dağıtım yok burası tahmin etkinliği diyorum. Ayrıca size göndermedim diye kimseye mi göndermedim ? Kimseye takip edin demiyorum ben tahmin soruyoruz kupon paylaşıyoruz? Size buraya gelinde takip edin para dagitacam mi dedim ben ?
Bu maç won 250 civari cikicak diger yazdigim maclari tek tek yada kombin degerlendirile bilir bol şansMinnesota-denver 231.5 üst parasi olan yüklü oynasin mac falan aramaya.gerek.yok.bas yüklü al.parani