Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ne Yapmalıyım

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,214
6,712
113
500 betten shining crown oynamak dısında caren yok asla spor oynama katlama olasılıgın sıfır slot oynama diyenler donsuz gezenler bişey biliyorum sananlar halbuki hicbirinin bi sey bildigi yok ceplerinde 5 kurus yok neymis slot oynamıcakmısız yuru lan ordan

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,132
851
113
fixbet den oynadım 5000x e verir mi ekstra bonus

Damb

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,104
446
83
İyi bari kısmen yırtmışsın bro. Parayı iyi kullan da en, azından bu ayını kurtar.

FRKNDZDR1989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
164
68
28
100k borcum kaldı 30k para gelicek pzt günü, 3 orana basıyım dedim milli ara varmıs. sizce ne yapsam slot oynayıp farm mı atsam buy mu yapsam alt tarafı 3 katı yapıcam kasayı yardım
Ne kadar guvenilir ki bunu da dusunmek lazim olan parada p.ç olmasin dostum bence hic girme benim dusuncem artik garanti diye birsey de kalmadi

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,633
10,724
113
20k kartın borcuna yatır 10k ile 3 oran bilmeye çalış. Gelirse bı 20k daha yatır sonra gene 3 oran yakalamaya valis
Fatih hocam yine gençlere yön veriyorsun ve bunu yaparken hiçbir çıkar amacı göz etmiyorsunuz Allah sizi başımızdan eksik etmesin peygamber efendimize komşu eylesin

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,214
6,712
113
20k kartın borcuna yatır 10k ile 3 oran bilmeye çalış. Gelirse bı 20k daha yatır sonra gene 3 oran yakalamaya valis
foncu ne 3 orani foncuuuu inter 1 goal atsaydı paraları koyacak her kalmayacaktı 55te 3.5 üst 1.10du yattik sporun allah belasını versin şimdi 1000tlyi çeksem mi yoksa bassam mı diye düşünüyom