- 3,635
- 1,594
- 113
vay beee![]()
kaldı 20k
vay beee![]()
kaldı 20k
Hayırlı olsun![]()
kaldı 20k
Parça parça borca yatır kazancı ana paran dursunallah razı olsun beyler
JoJo grubu veriyor diye biliyorumfixbet den oynadım 5000x e verir mi ekstra bonus
Odul için tsk puahafixbet den oynadım 5000x e verir mi ekstra bonus
Ferdi görüyon demi adamı örnek al 10k atti bana puahahJoJo grubu veriyor diye biliyorum
Güle güle kullanın Erhan beyFerdi görüyon demi adamı örnek al 10k atti bana puahah
Destege sor dost belki veriyorlardirfixbet den oynadım 5000x e verir mi ekstra bonus
bende öyle yapcam canParça parça borca yatır kazancı ana paran dursun
Ne kadar guvenilir ki bunu da dusunmek lazim olan parada p.ç olmasin dostum bence hic girme benim dusuncem artik garanti diye birsey de kalmadi100k borcum kaldı 30k para gelicek pzt günü, 3 orana basıyım dedim milli ara varmıs. sizce ne yapsam slot oynayıp farm mı atsam buy mu yapsam alt tarafı 3 katı yapıcam kasayı yardım
En azından kayıp etsen bile borcun çoğu ödenmiş olur hakkında hayırlısı olsunbende öyle yapcam can
mantıklı olabilir yarın 50k nakit ceker 20sini cl 5 oran yapmaya calıscam20k kartın borcuna yatır 10k ile 3 oran bilmeye çalış. Gelirse bı 20k daha yatır sonra gene 3 oran yakalamaya valis
Fatih hocam yine gençlere yön veriyorsun ve bunu yaparken hiçbir çıkar amacı göz etmiyorsunuz Allah sizi başımızdan eksik etmesin peygamber efendimize komşu eylesin20k kartın borcuna yatır 10k ile 3 oran bilmeye çalış. Gelirse bı 20k daha yatır sonra gene 3 oran yakalamaya valis
Çok iyi vermiş uzatma kurtarmış![]()
kaldı 20k
foncu ne 3 orani foncuuuu inter 1 goal atsaydı paraları koyacak her kalmayacaktı 55te 3.5 üst 1.10du yattik sporun allah belasını versin şimdi 1000tlyi çeksem mi yoksa bassam mı diye düşünüyom20k kartın borcuna yatır 10k ile 3 oran bilmeye çalış. Gelirse bı 20k daha yatır sonra gene 3 oran yakalamaya valis