- 20,724
- 10,068
- 113
Tebrikler dostum kazancın daim olsun
Tebrikler dostum kazancın daim olsun
hayda kanka cekilir mi bu lanet hollandanin kahri icmeden valla en dogrusunu yapion 12 eu 1 paket sigara en ucuzŞaka yapiyom aga ben sigara içmiyorum 🤣
Yazmamı bekliyormuş 🤣win win oldiii
Tr de daha çok kahır dert sahibiydik aga orda içmediysem burda hiç içmem🤣🤣hayda kanka cekilir mi bu lanet hollandanin kahri icmeden valla en dogrusunu yapion 12 eu 1 paket sigara en ucuz
Bir harften kaçırdıkMarley15
AllanSaintMaximin
erdikadıoğlu
3 kisiye parlament ismarliyorum. dm yazicam sizlere birazdan cekim gelsin
Bana dm yok mu sigara içmiyorsak viski içeriz🤣🤣Marley15
AllanSaintMaximin
ferdikadıoğlu
3 kisiye parlament ismarliyorum. dm yazicam sizlere birazdan cekim gelsin
imla hatasiBir harften kaçırdık
2 parlak olduimla hatasi
cok uzaksin bana yoksa gelcem yanina icmeyeBana dm yok mu sigara içmiyorsak viski içeriz🤣🤣
2 dal mi istiyorsun2 parlak oldu
2 fırt2 dal mi istiyorsun![]()
🤣🤣🤣 hani Hollanda kıç kadar yer diyodun 🤣🤣🤣cok uzaksin bana yoksa gelcem yanina icmeye
ole zaten de ben gece calisiyorum ctesi sabah isten cikiyorum pazarda oglenden sonra 2 3 saat fabrikaya kontrole gidiyorum yine. nisan mayis ful mesai ctesi calisacaz anca kerst lere denk getirmek lazim🤣🤣🤣 hani Hollanda kıç kadar yer diyodun 🤣🤣🤣
Tesadüf bende bu hafta gececiyim dm at sana zahmet🤣🤣ole zaten de ben gece calisiyorum ctesi sabah isten cikiyorum pazarda oglenden sonra 2 3 saat fabrikaya kontrole gidiyorum yine. nisan mayis ful mesai ctesi calisacaz anca kerst lere denk getirmek lazim
dm acik 2 dk likTesadüf bende bu hafta gececiyim dm at sana zahmet🤣🤣
Yazdım kapatabilirsin 🤣🤣dm acik 2 dk lik