- 99,303
- 54,327
- 113
Fener gsye göre çok iyi oynadı maçın böyle kısır geçme sebebi gsAbi vallahi billahi ikiside top oynamadi olikiside rezil maç oynadi
Fener gsye göre çok iyi oynadı maçın böyle kısır geçme sebebi gsAbi vallahi billahi ikiside top oynamadi olikiside rezil maç oynadi
Yuh ya harbiden yuh kardeş kusura bakma da hakeme laf atan adam giram futboldan anlamayan adamdır. Hakeme konuşacak tek pozisyon bile olmadı adam terlemedi bile çaldığı bütün faulerde doğru karardiHakem hepsinde beterdi cuney cakir gibi yönetti. HAKEMİN KARİYERİNDE EN COK FAUL CALDİGİ MAC OLDU. karı gibi yönetti
FB yada GS ile oynarken görürüz sizide.bu maç şampiyonluğu direkt etkiliyordu sizin bu sezon böyle bı maç oynama şansınız kalmadı bazen hedef 1puan olur Okan buruk bunu açıkça söylemişti zaten 2li averaj bizde 1 puan 2 puan eder diyordu öylede olduAbi 5. Değil sonuncuda olsak vallahi bu kadar korkak top oynamayiz.
Ya macda kim oynadı dersen eğer birini seçecek olursam fener derdim ama asla ikisinide top oynadı gözü ile görmemFener gsye göre çok iyi oynadı maçın böyle kısır geçme sebebi gs
Anca bunu fanatik bir fenerli böyle söyler belliki fenerlisin bariz net faulduGolde hicbir sey yoktu hakemde korkudan iptal etti.Muzlera symanskiye faul yapti gol iptal olunca şok oldum.berabere bitmesi icin herkes her seyi yaptı.
Fenerde Amrabat hariç iyiydi çoğu gsde lemina çok iyiydi dzeko bitmiş abi kosamiyor adam çok yavaş.gs istediğini aldı tbrk etmek lazım.biz yensek çok iyi olacaktı ama basaramadikYa macda kim oynadı dersen eğer birini seçecek olursam fener derdim ama asla ikisinide top oynadı gözü ile görmem
Bn fenerliyim ama ilk yarı gsye P6 verse bişey demezdim ben adamın topla alakası yoktu direkt rakibe faul yaptı.hakemde çok iyi deildi dk 88de gole gidiyorduk oyunu durdurup faul verdi gevsekAnca bunu fanatik bir fenerli böyle söyler belliki fenerlisin bariz net fauldu
Abim bak bu sözünü unutma Beşiktaş fenerle yada GS ile olbu şekilde korkak oynarsa ilk besiktasa laf edecek adam benim 10 tane yesek bile bu şekilde korkak oynamayiz örnek Bilbao Frankfurt Lyon maçları hepsi bizi duman edecek takımlar ama bu kadar leş futbol oynamadikFB yada GS ile oynarken görürüz sizide.bu maç şampiyonluğu direkt etkiliyordu sizin bu sezon böyle bı maç oynama şansınız kalmadı bazen hedef 1puan olur Okan buruk bunu açıkça söylemişti zaten 2li averaj bizde 1 puan 2 puan eder diyordu öylede oldu
Kanka adam kariyerinin en çok faul çaldığı maçını yönetti diyorum.istatislik veriyorum Hala cahil cahil yazdigina bak.bunu banlayin aq adama matematik söylüyorum onu bile inkar ediyor. Kesin gsli olanı görmüyorYuh ya harbiden yuh kardeş kusura bakma da hakeme laf atan adam giram futboldan anlamayan adamdır. Hakeme konuşacak tek pozisyon bile olmadı adam terlemedi bile çaldığı bütün faulerde doğru karardi
Sen hayatinda faul gormemissin net golümüzü yedilerAnca bunu fanatik bir fenerli böyle söyler belliki fenerlisin bariz net fauldu
Valla abi o konuda bende penaltı verse bişey demezdim ama bu kariyerdeki hakemde o poziyona penaltı çalması çok basit kacardiBn fenerliyim ama ilk yarı gsye P6 verse bişey demezdim ben adamın topla alakası yoktu direkt rakibe faul yaptı.hakemde çok iyi deildi dk 88de gole gidiyorduk oyunu durdurup faul verdi gevsek
3 net el pozisyonu vermedi biri net penaltı ne diyon sen yaYuh ya harbiden yuh kardeş kusura bakma da hakeme laf atan adam giram futboldan anlamayan adamdır. Hakeme konuşacak tek pozisyon bile olmadı adam terlemedi bile çaldığı bütün faulerde doğru karardi
Tamam abi ben hiç görmedim futbol. Hatta futbol nedir bilmem sen haklisin yüzde yüz goldü 🤣🤣Sen hayatinda faul gormemissin net golümüzü yediler
Kardeş biraz Avrupa'dan futbol izleyin bu pozisyonlar sadece Türkiye'de Türk hakemler çalar alismissiniz biraz Avrupa futboluna bakin3 net el pozisyonu vermedi biri net penaltı ne diyon sen ya