- 3,488
- 980
- 113
Kanka bir Beşiktaşlı olarak FB GS derbisine laf etmeye pekte hakkın yok gibi puan durumu malûmPabucumun derbisi 0 pozisyon 9 korner kırmız kartsız kavgasız derbi dediğin ancak derbicik olur
Kanka bir Beşiktaşlı olarak FB GS derbisine laf etmeye pekte hakkın yok gibi puan durumu malûmPabucumun derbisi 0 pozisyon 9 korner kırmız kartsız kavgasız derbi dediğin ancak derbicik olur
Sorun yok benden bu şekilde ödül alamazsin sadece belirttim kendini degistirmek zorunda degilsin begendirmek zorunda da degilsin tesekkurlerTarzı hoşuma gitmedi ne birader alttan alıyoz seni de hayırdır senin üstten üstten yorumların sana mı beğendircez kendimizi görmezden gel yorumlarımı olsun bitsin.
Senden bişey beklediğimiz yok birader tamam kapat mevzuyu eyvallah. Bol şans.Sorun yok benden bu şekilde ödül alamazsin sadece belirttim kendini degistirmek zorunda degilsin begendirmek zorunda da degilsin tesekkurler
Kesene bereket reis@Blackpearl1903 @BySwigger @Gannicus @heineken00 bu arkadaşlara 300 jest yapalım, @butragueno reise de 500 roll açtıralım faydalanamayan arkadaşlar oradan faydalanır en azından
çekim talebini verdim dostlar, etiketlediğim arkadaşlar özelden payco ya da iban iletebilir.
Kesene bereket dost@Zalihaan seni yazmayı unutmusum kanka sende iletebilirsin, sorry
Tebrikler reis 🔐