- 16,577
- 11,677
- 113
Tebrikler @ngu etıket
Aynen bir sen takip ettin kankaSen biliyon kanka nasıl istersen periyot bitsin dmye geçeriz öyleyse 🙏
EğlenceliAynen bir sen takip ettin kankadigerleri bir mesaj bile yazmadi
Kardom sıkıntın mı var senin benle makara yapıyoz niye ciddiye alıyon sen her şeyi güzel kardeşim benimAynen bir sen takip ettin kankadigerleri bir mesaj bile yazmadi
Kanka salın çocuk sabahtan beri bir roll yapsın en azından uğraşıp duruyor 😂Aynen bir sen takip ettin kankadigerleri bir mesaj bile yazmadi
O da doğru 🤣🤣🤣sen bassan kesin yatardı 🤣 🤣
sen 3. adımı da yap zaten takip eden 4 5 kişi paslarsın işteya da oylama yapalım yaw, konuya yorum atan herkes oy versin demokrasiden yanayız 🤣
ÇEK diyenler kalp atsın , 3. adımı at diyenler kızgın emoji atsın 😅
Gül gül öldük meto.Eğlenceli
Aga benlik bisey yok umrumda degil de tarzi hoşuma gitmediKanka salın çocuk sabahtan beri bir roll yapsın en azından uğraşıp duruyor 😂
Bu rahat geldi 1 adım daha gider dostya da oylama yapalım yaw, konuya yorum atan herkes oy versin demokrasiden yanayız 🤣
Makara yapiyoz niye ciddiye aliyonKardom sıkıntın mı var senin benle makara yapıyoz niye ciddiye alıyon sen her şeyi güzel kardeşim benim
Yaww aga yeri geliyor 100tl 200 tl arıyoruz 4k kasa yapmışsın sorduğun soruya bak çek başka yerde kaybedersin en azından kayıp alirsın bi dünya %50 veren varya da oylama yapalım yaw, konuya yorum atan herkes oy versin demokrasiden yanayız 🤣
Tarzı hoşuma gitmedi ne birader alttan alıyoz seni de hayırdır senin üstten üstten yorumların sana mı beğendircez kendimizi görmezden gel yorumlarımı olsun bitsin.Aga benlik bisey yok umrumda degil de tarzi hoşuma gitmedihepte şaka yapiyor
Kemal'im sakin hepimiz aynı yolun yolcusuyuzTarzı hoşuma gitmedi ne birader alttan alıyoz seni de hayırdır senin üstten üstten yorumların sana mı beğendircez kendimizi görmezden gel yorumlarımı olsun bitsin.
Pabucumun derbisi 0 pozisyon 9 korner kırmız kartsız kavgasız derbi dediğin ancak derbicik olurDerbı basladı
Tarzı hoşuma gitmedi ne ya herifin lafa bak Monako prensi beyimiz. Tövbe yarabbim neyse tamam kapadım.Kemal'im sakın hepimiz aynı yolun yolcusuyuz