Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling NGU | Kasa: 348 , Hedef: 2-3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baron303030

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
175
105
43
Sağolsun reelden bir arkadaşımız dostumuz destek kasası attı, onunla birşeyler yapmaya çalışacağız bakalım. Başarırsak, 2 3 dosta ulaşırız.
3-4 gündür bir şanssızlık var üzerimizde başaramıyoruz, kazanamıyoruz.

Amma velakin bu sefer kuponları yaparken tam olarak ekteki resim modunda olacağım 🤣
Bol şanslar reis

• Beğen
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,480
3,151
113

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,021
1,850
113
patoda bitmedi inadına bitse bozum rakamını görcem, bu venezuella basket cok korkutmaya basladı, pirates suan normal sayı ortalamasının cok altında oynuyor garip bir sekilde
Pato bitti 2-3 dk bekle bakalim

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,591
1,856
113
patoda bitmedi inadına bitse bozum rakamını görcem, bu venezuella basket cok korkutmaya basladı, pirates suan normal sayı ortalamasının cok altında oynuyor garip bir sekilde
1xte bozum görsen ne görmesen ne ben onların bozum olayını bi türlü çözemedim 1 maç yapıyorum misal 1k bastım oynadığım oran 2.0 olsun 40dk sonra 1.20 ye düştü diyelim bakıyorsun 1500 cash vermesi gereken site 500 cash veriyor ben mi yanlış yere bakıyorum

• Beğen
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,480
3,151
113
1xte bozum görsen ne görmesen ne ben onların bozum olayını bi türlü çözemedim 1 maç yapıyorum misal 1k bastım oynadığım oran 2.0 olsun 40dk sonra 1.20 ye düştü diyelim bakıyorsun 1500 cash vermesi gereken site 500 cash veriyor ben mi yanlış yere bakıyorum
160 a bozuyor suan aw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...