Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Osman Sınav Hayatını Kaybetti

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,231
3,106
113
Kurtlar vadisi operasyonu bitmiştir
Allah rahmet eylesin
20250320_190405.jpg

images(9).jpg

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,231
3,106
113
😕

vieira4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
253
136
43
Ülkemizde dizi anlayışını kökten değiştiren bir vizyona sahipti. Allah rahmet eylesin

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
590
270
63
Derin devletin parmağı var bu işte. Zira bu kadar devlet sırrını dizi çekiyorum ayağına ifşa edersen, bunun bir bedeli de olacaktır elbet. Ben yine de türk dizi tarihinin en iyi işini ortaya koyan bu zata derin saygılarımı sunuyorum. Allah rahmet eylesin.

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,381
411
83
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
792
303
63

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
99,069
53,660
113
Bu dizi cikdigi zaman ergendim.normalde akşam saat 9 da ortalık cıvıl cıvıl olurdu ama bu dizi olduğu gün sokakta kimseyi goremezdin.ben izlemiyordum şahsen ama akranlarim hastasıydı.allah rahmet eylesin

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,801
2,550
113
Şimdi bütün kanallar aşk meşk dizisi dolu saçma spaan, kurtlar vadisi bir daha gelmeyecek bir başyapıttır, Osman sınavında mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin

erenak

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
57
38
18
Derin devletin parmağı var bu işte. Zira bu kadar devlet sırrını dizi çekiyorum ayağına ifşa edersen, bunun bir bedeli de olacaktır elbet. Ben yine de türk dizi tarihinin en iyi işini ortaya koyan bu zata derin saygılarımı sunuyorum. Allah rahmet eylesin.
İlk bölüm yayinlandiktan 19 yıl sonra mı derin devlet mevzuyu ayıktı da adamı öldürdü.Siz komplocular yokmu heryerdesiniz 😂😂

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,639
792
113
Deli Yürek'i yaparak Türkiye'de derin konuların da işlenebileceğini anladıktan sonra Kurtlar Vadisi ile bu işin köküne indi gerçi yarattığı dizinin kaymağını şaşmaz kardeşler yedi ama olsun.

slkbu123

BASKINDA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
813
235
43
Kurtlar vadisi gibi dünya çapında bi dizi izlettiği için teşekkür ediyoruz Allah rahmet eylesin

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
368
81
28
Adamın en çok izlenen dizisi kurtlar vadisi olabilir ama turkiyede her türden kitleye hitap edebilen dizi yapan sayılı adamlardan gençlik dizisi ayrı çekti zamanının en iyisiydi orta yaşlı kesime hitap eden bir çok dizi ile de devam etti

ATLANTIK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,871
1,254
113
allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye