Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Osmanlı Gümüş Para

ali77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
159
74
28
Selamun aleykum beyler anneannemin ailesinden kalan 10 15 tane boyle osmanlı gümüş paralar var internetten araştırdım tipe tip aynısı boyle. Bunları alan var mi biyere satmaya gitsek içeri atarlar mi tırstım 😂images.jpeg

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,016
2,065
113

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
424
280
63
Alıcısını bulduğun herşeyi satabilirsin letgo koy 1 tl temsili fiyat ile nabız tut

ali77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
159
74
28
Alıcısını bulduğun herşeyi satabilirsin letgo koy 1 tl temsili fiyat ile nabız tut
Korkuyom işte dost kaçakçı felan sanarlar diye internet de 5 kuruş osmanlı gümüş parası diyor anneanem anneme vermiş gerdanlık kolye şeklinde biyere gidip soramiyom da korkudan

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,038
335
83
Cezası yok bunların, pek para da yapmaz, gümüşçüye gram fiyatından sat işte

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
424
280
63
Korkuyom işte dost kaçakçı felan sanarlar diye internet de 5 kuruş osmanlı gümüş parası diyor anneanem anneme vermiş gerdanlık kolye şeklinde biyere gidip soramiyom da korkudan
Çok ilan var elimde eskiden kalma aile parası var diye paylaş başına bir
İş gelmez sanmam

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,826
1,758
113
500 er liradan sat bana tanesini🙂

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,038
335
83
Yanlımıyorsam Abdulhamit parası bunlar, bende de vardı, gümüşçü gram fiyatına alayım dedi 😆

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,826
1,758
113
Gumuscuye versen 6-7 grm biseydir bunlar 300 lira falan eder ben 500 vereyim tanesine

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,826
1,758
113
Knk sen sağlam alıcı buldun belli yönlendirde yüksekten satar kırışırız 😂
Valla bulmadım kral ama bana videolu birde yanına kagida tarih yazılı video atarsan sordururum çünkü birisi böyle dedi adamlara resim attım video at dediler adamlara got oldum define falan herşey çıkartılır elden varsa kenarda kosede