Hükumet gözünün üstünde kaş var der yine atarSelamun aleykum beyler anneannemin ailesinden kalan 10 15 tane boyle osmanlı gümüş paralar var internetten araştırdım tipe tip aynısı boyle. Bunları alan var mi biyere satmaya gitsek içeri atarlar mi tırstım 😂Ekli dosyayı görüntüle 757936
Korkuyom işte dost kaçakçı felan sanarlar diye internet de 5 kuruş osmanlı gümüş parası diyor anneanem anneme vermiş gerdanlık kolye şeklinde biyere gidip soramiyom da korkudanAlıcısını bulduğun herşeyi satabilirsin letgo koy 1 tl temsili fiyat ile nabız tut
Çok ilan var elimde eskiden kalma aile parası var diye paylaş başına birKorkuyom işte dost kaçakçı felan sanarlar diye internet de 5 kuruş osmanlı gümüş parası diyor anneanem anneme vermiş gerdanlık kolye şeklinde biyere gidip soramiyom da korkudan
Evet bizde de aynısı kolye şeklinde var satmaya felan çalıştın mi hicBizdede var kulplu olanlardan ama koleksiyoncular toplar bunu
Knk sen sağlam alıcı buldun belli yönlendirde yüksekten satar kırışırız 😂Gumuscuye versen 6-7 grm biseydir bunlar 300 lira falan eder ben 500 vereyim tanesine
Valla bulmadım kral ama bana videolu birde yanına kagida tarih yazılı video atarsan sordururum çünkü birisi böyle dedi adamlara resim attım video at dediler adamlara got oldum define falan herşey çıkartılır elden varsa kenarda kosedeKnk sen sağlam alıcı buldun belli yönlendirde yüksekten satar kırışırız 😂
Kanka benimkileri alırsan vereyim 500 denGumuscuye versen 6-7 grm biseydir bunlar 300 lira falan eder ben 500 vereyim tanesine
Hangi sehirdesin kralAbdülhamit dönemi
İstanbul BayrampaşaHangi sehirdesin kral
Kactane var elinde kralİstanbul Bayrampaşa