- 2,063
- 421
- 83
6-7 tane olması lazımKactane var elinde kral
6-7 tane olması lazımKactane var elinde kral
Nisan 20 de istanbula gelecem bende oralarda olursan yazarım ilerleyen günlerde sana bir kişiden daha Alacam Fatih'te biri daha satacakti6-7 tane olması lazım
Kral telefonundan fotograflarini çekip atabilirmisin bana yakından uzaktan seklindeSelamun aleykum beyler anneannemin ailesinden kalan 10 15 tane boyle osmanlı gümüş paralar var internetten araştırdım tipe tip aynısı boyle. Bunları alan var mi biyere satmaya gitsek içeri atarlar mi tırstım 😂Ekli dosyayı görüntüle 757936
Kral seninde telefonundan fotograflarini çekip atma şansın var mı yakından uzaktan seklinde birine sorduracam iyi para ediyorsa 500 ede almayalim nasiplenelim ikimizde alıcıya atacam6-7 tane olması lazım
Kanka önce bulmam lazım en son 3-4 sene önce görmüştümKral seninde telefonundan fotograflarini çekip atma şansın var mı yakından uzaktan seklinde birine sorduracam iyi para ediyorsa 500 ede almayalim nasiplenelim ikimizde alıcıya atacam
Tamam kral bulursan fotoğraf atabilirsen direk alıcıya atacam ondan dedimKanka önce bulmam lazım en son 3-4 sene önce görmüştüm
Kanka görüşelim senle Telegram versene5 bin verir benim amcam tanesine en azını söylüyorum daha önce aynısını 12 bine aldı
Tipe tip değil reis tıpa tıpSelamun aleykum beyler anneannemin ailesinden kalan 10 15 tane boyle osmanlı gümüş paralar var internetten araştırdım tipe tip aynısı boyle. Bunları alan var mi biyere satmaya gitsek içeri atarlar mi tırstım 😂Ekli dosyayı görüntüle 757936
adamı tarihi eser kaçakçılgında zükerler dikkat et 3-5 kazanıcan diye yaklarsa para cezasıda büyükSelamun aleykum beyler anneannemin ailesinden kalan 10 15 tane boyle osmanlı gümüş paralar var internetten araştırdım tipe tip aynısı boyle. Bunları alan var mi biyere satmaya gitsek içeri atarlar mi tırstım 😂Ekli dosyayı görüntüle 757936
Osmanlı paraları satılırken sadece son altı padişahın paralarının alım satımı serbest. Son altı padişah öncesindeki ürünlerin yani sikke dediğimiz toprak altı paraların alım satımı yasakSelamun aleykum beyler anneannemin ailesinden kalan 10 15 tane boyle osmanlı gümüş paralar var internetten araştırdım tipe tip aynısı boyle. Bunları alan var mi biyere satmaya gitsek içeri atarlar mi tırstım 😂Ekli dosyayı görüntüle 757936
Bunların alım satımını yapan antikacılar var. Osmanlı parası i alıp satmak suç değil. Altın olsa kuyumcuya verirdin. Gümüşculere de sorabilirsin gerçek gümüş mu degilmi ona göre alırlarsa verirsinSelamun aleykum beyler anneannemin ailesinden kalan 10 15 tane boyle osmanlı gümüş paralar var internetten araştırdım tipe tip aynısı boyle. Bunları alan var mi biyere satmaya gitsek içeri atarlar mi tırstım 😂Ekli dosyayı görüntüle 757936