- 5,576
- 4,897
- 113
Aga çok karışık Bi cevap olmuş ana para çevrimi 1 kat ödülün çevrimi yok denmiş beyin yakıcı cevapWala dedi ya
Ekli dosyayı görüntüle 745619
Aga çok karışık Bi cevap olmuş ana para çevrimi 1 kat ödülün çevrimi yok denmiş beyin yakıcı cevapWala dedi ya
Aga cekim ver direkt iptal olursa ana para cevrimi yap en mantiklisiAga çok karışık Bi cevap olmuş ana para çevrimi 1 kat ödülün çevrimi yok denmiş beyin yakıcı cevap
Kanka yatırdığın para bilet için senin anaparan.Aga çok karışık Bi cevap olmuş ana para çevrimi 1 kat ödülün çevrimi yok denmiş beyin yakıcı cevap
Mantıklı dostAga cekim ver direkt iptal olursa ana para cevrimi yap en mantiklisi![]()
Beyler bilet sonuçları ne oldu bilen varmı
Evet kesinlikle@Padişahbet Destek 3-5 kişiye ödüllerini tanımlamak bu kadar zor olmamalı
Ödül alanda 10 kişi yok bideEvet kesinlikle
Harbi öyle aksam eklenmeliydiÖdül alanda 10 kişi yok bide
Kanka 10.000 ile napacan🤣@Başkan halleder şimdi 🙂
Kanka parise tatile gitmeyi düşünüyorum ordan münih para artarsa en son brezilyaKanka 10.000 ile napacan🤣
8 kisiye yükleme 1 dk bile degil dostSitede çok yoğunluk vardır 🤔
Parise giderken yolda kalirsin dost oyle bir para puahahaKanka parise tatile gitmeyi düşünüyorum ordan münih para artarsa en son brezilya
Aaaa @Padişahbet Destek cevap yazmış ben şok keşke sorun yaşayanlarda da yazılan yazılara nefes alıp canlansanız hep bir ölü modu taktiğiWala dedi ya
Hayaller büyük,imkanlar kısıtlı.Kanka parise tatile gitmeyi düşünüyorum ordan münih para artarsa en son brezilya
Mizah yaptım dost ben8 kisiye yükleme 1 dk bile degil dost@Padişahbet Destek halleder misiniz lütfen