- 1,614
- 939
- 113
Dostlar dünden beri payfix ile ödeme yapamıyorum sitelere güncelleme var diyorlar payfix kaynaklı daha önce böyle uzun süren bir güncelleme hiç denk gelmedim varmı bilgisi olan?
🤔 Az önce yatırım yaptım sende bir sorun olmasın...Dostlar dünden beri payfix ile ödeme yapamıyorum sitelere güncelleme var diyorlar payfix kaynaklı daha önce böyle uzun süren bir güncelleme hiç denk gelmedim varmı bilgisi olan?
Hangi siteye🤔 Az önce yatırım yaptım sende bir sorun olmasın...
Hangi siteye yatirdin🤔 Az önce yatırım yaptım sende bir sorun olmasın...
TakvimbetHangi siteye
Tamda sitesine yatırım yapmışsın bunlar ödemezTakvimbet
Üstte takvimbete yatırdım diyoArtık yatirilmayacak bu yöntemle, yöneticileri ifade filan vermiş iş büyüyecek diyorlar
Allah senin cezanı vermesin.Takvimbet
Gittimi benim para 😭Tamda sitesine yatırım yapmışsın bunlar ödemez
Deme 😭Allah senin cezanı vermesin.
Başka yatircak yermi bulamadin.bekle çekersin yatirdigini🤣🤣
Size mustehak devam et yarın bidaha yatır🤣
Banka hesabına cek paran varsa payco pay pay papel popy para mypayz gibi alternatif cüzdan kullanDostlar dünden beri payfix ile ödeme yapamıyorum sitelere güncelleme var diyorlar payfix kaynaklı daha önce böyle uzun süren bir güncelleme hiç denk gelmedim varmı bilgisi olan?
Ben iban vereyim bana ataydin.... Paranı niye çöpe atıyorsun ki ... Yazık kafana dolandirildinTakvimbet
Bi bok yapamazDevlet yatırım konusunda acaip kıskaca aldı siteleri önce kripto şimdi payfix papara derken yakında yatırım yapacak yöntem kalmicak tüpçü illa benden oynucaksiniz diyor mk