- 3,337
- 667
- 113
Payfix bitmese 25 Martta sonra kesin bitecekti zaten iyi oldu tertemiz paycoya bisey olmasın da
Ulan tam uyuyacaktik bu yoruma denk geldim enerjim yukseldibshshshshsTakvimbet
Ayni firma olmasi lazimPayfix bitmese 25 Martta sonra kesin bitecekti zaten iyi oldu tertemiz paycoya bisey olmasın da
Bilmiyonuz boş yapıyonuz elektronik ödeme altyapısına iş yapıyoruz IT kısmına durdurmalarının sebebi otomasyon kısmındaki hatalardan dolayı yoksa payfix devlete eşşek gibi vergi veriyorArtık yatirilmayacak bu yöntemle, yöneticileri ifade filan vermiş iş büyüyecek diyorlar
başkan o verdıgı vergıyı odememiş heralde yuksek dıye ordan bu sıkıntı olmuş sağlam bılgı dedıgım tahmınen hafta sonuna kadar anlaşırlar yıne bılmeyen arkadaşlarda haberı olsun payco dedıgınız fırmada payfıxın fırmasıdır.Bilmiyonuz boş yapıyonuz elektronik ödeme altyapısına iş yapıyoruz IT kısmına durdurmalarının sebebi otomasyon kısmındaki hatalardan dolayı yoksa payfix devlete eşşek gibi vergi veriyor
Payfixden payfixlilere atamiyosun diğer işlemler devamsabah yatırım yaptım ziraatten payfixe hemen geçti akabinde sitelere yatırım yapamayınca payfixden ziraate çektim o da hemen geçti sadece sitelere yatırım da sıkıntı var sanırım
Tertemiz payco siye birsey yok hesabım kapatıldı paycoda hesabım inclrmele alınmış Kocaeli başsavcılığı dan Gelen yazı ile kapatıldı yazmışlar mailime dönüş sen hala tertemiz payco diyorsunPayfix bitmese 25 Martta sonra kesin bitecekti zaten iyi oldu tertemiz paycoya bisey olmasın da
harbiden payco çok sorunlu zırt pırt operasyon birimi arıyor belge istiyorlar falan o da patlak kripto harici yatırmak artık anlamsız kriptoyu bile soğuk cüzdan-global-yerli sıralaması şeklinde yapmak lazımTertemiz payco siye birsey yok hesabım kapatıldı paycoda hesabım inclrmele alınmış Kocaeli başsavcılığı dan Gelen yazı ile kapatıldı yazmışlar mailime dönüş sen hala tertemiz payco diyorsun
Şimdi ne oldu payfix dışında ne il yatırım yapacazPayco da kabul etmiyo site.
Yatırım aktif ama yonlendirmiyor
Payfixin zaten paycoPayco da kabul etmiyo site.
Yatırım aktif ama yonlendirmiyor