Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Payfix’ PayCO’ Papara

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
298
176
43
Beyler bildiğiniz üzere payfix kapandı veya güncelleme altında, bunun nedenleri nedir veya başımıza gelecek olaylar nelerdir cezaya hazırlıklı olmalı mıyız? Bunun üzerine PayCO da gidip geliyor sürekli hatalar veriyor Papara da an itibariyle girilmiyor. Bilgisi olan varsa yorumlara bekliyorum…
Bddk sitesinde payfixin lisans durdurulmuş görünüyor lisansı kullanıcılar kumar oynuyor diye iptal etmezler öyle olsa bankaların ve tüm sanal cüzdanların lisanslarının iptal edilmesi gerek sonuçta hepsiyle kumara para atılıyor. Tahminimce bu payfix kullanıcılarının paralarını faizde işletiyordu cüzdan olduğu ve lisansına göre faiz geliri elde etmesi yasak olduğu faizde işletti paranın kendi parası değil kullanıcılarının parası olması sebebiyle lisansı durduruldu diye düşünüyorum

1907eee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
433
83
GİDECEKLER İZİN VERDİKLERİ SON BÜTÜN SİSTEMLETİ PATLATIP GİDİYOR HÜKÜMET SON ÇIRPINIŞLARI BUNLAR FAKŞRİ FUKARAYI TOPRAĞA GÖMÜP GİDİYORLAR

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,218
2,187
113
Payfix erken dönmem lIzm amk

Caffcaff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,986
576
113
Gençler şuanda hangi yöntem aktif kullanılabilecek en basit

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,707
5,457
113
Paypay uygulamasına fast yaptım enpara yoktu geçer mi acaba beyler :)

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,070
1,561
113
havale ile işlem yapıcaz artık mecbur baska care kalmadı

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,134
15,209
113
Paycoda ne zaman sıkıntı başladı yarım saattir para transferi yaptım hesaba giremiyorum