- 2,600
- 946
- 113
Payfix de sorun yasanınca herkes papel ve paparaya yüklendi,onlarda bı afalladilar doğal olara, işlem hacmi 5 katına çıkmıştır birden
valla hiç denemedim daha önce birşey dersem yanlış olur ama riske girme bence paparadan havale yapma, kuruluş adı çıkıyorsa gönderen kısmında geçmeyebilir, paparadan bankaya cek direkt ordan yatırPaparadan oluyormu bilgin varmi ben ibana havale yapıyorum farkli
Eyv kralvalla hiç denemedim daha önce birşey dersem yanlış olur ama riske girme bence paparadan havale yapma, kuruluş adı çıkıyorsa gönderen kısmında geçmeyebilir, paparadan bankaya cek direkt ordan yatır
Bende ona ayar oluyorum çocuklarınızı imamhatiplere yollayın diyorlar kendi çocukları Amerika'daki okutuyorlar ve hala bunları savunan kitle var A B C prtsi fark ayrımı yapmiyorumUln artık nefes alınmıyor memlekette. İnsanlarda yaşama sevinci kalmadı. Cemaat şeyhlerinin altındaki milyon dolarlık araçlara hesap sorulmaz , yerli milli derler Arap savunuculuğu yaparlar ama altlarına Alman malı araba çekerler.
Devlete para lazım deyip üç kuruş kazanma peşindeki garibanın cebine göz dikerler. Bu konuyla ne kadar alakalı yazdığım bilemiyorum lakin şu memlekette nefes almak zul geliyor artık.
Mantık arama bunlarda abicim. Çok mantık aramaya çalıştım beynim yandı. Parti ayrımı bende yapmam. Bütün partiler sistemin bı parçasıdır.Rabbim sonumuzu hayır etsinBende ona ayar oluyorum çocuklarınızı imamhatiplere yollayın diyorlar kendi çocukları Amerika'daki okutuyorlar ve hala bunları savunan kitle var A B C prtsi fark ayrımı yapmiyorum
nere istemiyor ki NFCNfc istemeyen başka uygulama varmi bildiğiniz
pep nfc istemiyor sanırım, papel gibi o daNfc istemeyen başka uygulama varmi bildiğiniz
müşteri hizmetlerine ulaşabiliyor musun ?Payco da patladı. Giriş yapamıyoruz yatırım yapamıyoruz.
6 saat önce paycoya para attım hala gelmedi hesaba
Paypay kullanmaya başladım ben 3 gündür. Gayet efektif kullanılabiliyor. Yatırım çekim basit. Tavsiye ederim. Mefete diğer ismiBeyler bildiğiniz üzere payfix kapandı veya güncelleme altında, bunun nedenleri nedir veya başımıza gelecek olaylar nelerdir cezaya hazırlıklı olmalı mıyız? Bunun üzerine PayCO da gidip geliyor sürekli hatalar veriyor Papara da an itibariyle girilmiyor. Bilgisi olan varsa yorumlara bekliyorum…
Muro selam nasılsınnere istemiyor ki NFC
holigan grubu ... diğerlerinde kimisinde mefete adı halen, yatır diyince paypay bilgisiyle yatırım geçti bende...Paypay için site önerisi olan var mı ?