Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Payfix’ PayCO’ Papara

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,008
679
113

payfixi listeden kaldırdıklarına göre lisansını iptal ettiler artık açılma şansı 0
İyi oldu ne güzel hesabımı bloke etmişlerdi beter olsun serefsizler

frenkeştayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,331
1,526
113
Beyler bu popy parayı indirmeye düşünüyorum çoğu sitede var kullanan var mı aranızda

Pasabey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
701
492
63
payco anlık olarak aktif görünüyor

Estebtc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,165
695
113
Hiç çekme orada dursun daha iyi yüzde 2 ne dost soyulmak mi istiyorsun sen
Dostum kolay kolay çekim yapmıyorum yatırım yapmayacaksam ama bazen nakit lazım oluyor 100 bin dolarda de 2 bin dolar birşey değil benim için

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,015
2,527
113
Payfixte para kaldı beyler nasıl çekicez

cazzo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
241
110
43
Paparada sorun yaşayan var mı beyler

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,196
2,179
113
Bilader boş yprum yapmayın milleti kandırmayın payfşxte 30 bin vardı daha bughn çektim sorunsuz ne ayaksız milletle kafa buluyorsunuz yaw nasil ülkede yaşıyoruz arkadaşım devlet hain insanlarımız daha hain helal olsun😡😡

dragoncan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
101
11
18
Bilader boş yprum yapmayın milleti kandırmayın payfşxte 30 bin vardı daha bughn çektim sorunsuz ne ayaksız milletle kafa buluyorsunuz yaw nasil ülkede yaşıyoruz arkadaşım devlet hain insanlarımız daha hain helal olsun😡😡
bir arkadaşımız yazmış şu an paraya çökmeleri önemli değil sonradan ceza gelirse aynı şey

Ruth1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
551
214
43
sen alıyorsun diye herkes alıyor mu emeğinin karşılığını ? hayata bu kadar boş beleş toz pembe bakmayı bırak iki sokağa çık millet 20 bin lirayla ev geçindirmeye çalışıyor herkes nitelikli eleman değil empati kur neyse kumar niye oynanıyor onu sorgulayacağına neden kumara yöneliyor insanlar onu sorgula bence
Dostum insanın kabiliyeti niteliklerinin sınırı yok azim gösterirsen herşey olur.Gerisi boş bir tembellikten başka birşey değil.