- 1,099
- 186
- 63
Benim de eski numara kayıtlı. Sordum numara değişikliği olmuyormuş. 500 pi kaldı benim de içerde.Kaç sene önce kaydolmustum ama o numarayı kapattım. Nasıl girebiliriz hesaba dost
Benim de eski numara kayıtlı. Sordum numara değişikliği olmuyormuş. 500 pi kaldı benim de içerde.Kaç sene önce kaydolmustum ama o numarayı kapattım. Nasıl girebiliriz hesaba dost
Ne salak bir sistem numara değişikliği olmaması. Gitti paralar ta 2020de yapiodum sanırım bu pi toplama işiniBenim de eski numara kayıtlı. Sordum numara değişikliği olmuyormuş. 500 pi kaldı benim de içerde.
55 tlBende 2700 pi var. 8 senedir kazıyorum.
Kaç paradan girdi bilen var mı
Yapma la.
Yok kyc de yapılmıyoYapma la.
Kyc olmadan satabiliyormuyuz
2018de üyelik açmıştım topladım biraz telefon falan bozulunca bırakmıştımNe salak bir sistem numara değişikliği olmaması. Gitti paralar ta 2020de yapiodum sanırım bu pi toplama işini
Kafadan 1000 pi vardır ikimizin de hesaplarda. Güzel para kaçtı sağlık olsun2018de üyelik açmıştım topladım biraz telefon falan bozulunca bırakmıştım
benim pederde bile 4000 tane var da, hemen açılmıyor hepsi şu an sadece 100 tane açık. Seneye açılacak kalanı. Da pek bir şey etmiyor tırt. Olsa da yesek tabii kumarda o ayrı mevzuKafadan 1000 pi vardır ikimizin de hesaplarda. Güzel para kaçtı sağlık olsun
Piyasaya 2 dolarla girmiş geçen hafta. Şöyle 1k pi satsaydik 70k parayla güzel kumar dönerdibenim pederde bile 4000 tane var da, hemen açılmıyor hepsi şu an sadece 100 tane açık. Seneye açılacak kalanı. Da pek bir şey etmiyor tırt. Olsa da yesek tabii kumarda o ayrı mevzu
önce bir sigara alayım kumara dönücez dostPiyasaya 2 dolarla girmiş geçen hafta. Şöyle 1k pi satsaydik 70k parayla güzel kumar dönerdi
Kanka arkadaşta Kycvonayı da var aynı kendi nosu çekebilir mi sence nedir bu olay çeken var mıPiyasaya 2 dolarla girmiş geçen hafta. Şöyle 1k pi satsaydik 70k parayla güzel kumar dönerdi
Poker bilion mu dostönce bir sigara alayım kumara dönücez dostAkşamki turnuvaları bekliyoruz artık napalım
Hacı ben de hesaba giremiom ki girebilsem bakar cozerdim nasıl yapılacağını. @Yazlık bu dost biliyordur muhtemelenKanka arkadaşta Kycvonayı da var aynı kendi nosu çekebilir mi sence nedir bu olay çeken var mı
dost ilk hafta holigan'dan ben 75K aldım onu 710K yaptım işte sonra.Poker bilion mu dost
Helal dost umarım bugün de bişeyler alırsındost ilk hafta holigan'dan ben 75K aldım onu 710K yaptım işte sonra.
Aynen öyle yazık olduKafadan 1000 pi vardır ikimizin de hesaplarda. Güzel para kaçtı sağlık olsun
Kyc yapmayanların sana kazandırdığı pi ler gidecek diye biliyorum dostum yapanların kalacakYa bu doğrulanmamış bakiyenin satılabilir hale gelmesi için davet listesindeki herkesin kyc mi yapması lazım yoksa başka bi dalga dümen mi var çözemedim ben bilen varmı