Benim önceden hesap vardi ama hiç birr şey hatırlamıyorum uygulama hangisiydiYarışmacı arkadaşlara başarılar![]()
Benim önceden hesap vardi ama hiç birr şey hatırlamıyorum uygulama hangisiydiYarışmacı arkadaşlara başarılar![]()
Fiyat konusunda dediğine katılıyorum dost ama elinde 100 bin falan olması imkansız hikaye anlatma 😁Vay vay vay 70 ler 30 lar havada uçuyor hey maşallah hey.
Benim elimde 100 bin üstünde var bana 30 dan açarsa 3 milyon dolar mı vericek 🤣🤣🤣
Yapmayın arkadaşlar hayal dünyasından uyanın. Bozdura bilecegimiz Max fiyatı 0.5 yada 0.1 o bile şüpheli. Hayal dünyasından uyanın 4-5 yıllık tarım ikinci en büyük balonu hamster gibi 🤣🤣
Pi networkBenim önceden hesap vardi ama hiç birr şey hatırlamıyorum uygulama hangisiydi
Mesela yani örnek olarak söyledim.Fiyat konusunda dediğine katılıyorum dost ama elinde 100 bin falan olması imkansız hikaye anlatma 😁
Tamam cikiyorda kim o kadari 70 dolar ediyor dedikendi sayfası paylaştı 20 şubat saat 11 de tanesi 70 dolardan şuan sanırı m
100 bin pi mi var bir yalanı atarken önce kendin inan sonra karşındakinin inanmasınu bekleVay vay vay 70 ler 30 lar havada uçuyor hey maşallah hey.
Benim elimde 100 bin üstünde var bana 30 dan açarsa 3 milyon dolar mı vericek 🤣🤣🤣
Yapmayın arkadaşlar hayal dünyasından uyanın. Bozdura bilecegimiz Max fiyatı 0.5 yada 0.1 o bile şüpheli. Hayal dünyasından uyanın 4-5 yıllık tarım ikinci en büyük balonu hamster gibi 🤣🤣
FTN'in ön satışı 0.30 muydu miydi neydi zaten FTN uçtu bakarsan. Ön satışta ya da ilk çıktığında yüklü miktarda alanlar zengin şu an.Ftn içinde millet yüksekten uçtu sonra olanları gördü millet
O diyorum işte dostum burda ne söylersek söyleyelim doğru tahmin imkansızFTN'in ön satışı 0.30 muydu miydi neydi zaten FTN uçtu bakarsan. Ön satışta ya da ilk çıktığında yüklü miktarda alanlar zengin şu an.
Buraya giris nasol yapıyorsun beni direkt uyeluge yönlendiriyor
Bazı borsalar 3 dolar civarı satış yapıyorFTN'in ön satışı 0.30 muydu miydi neydi zaten FTN uçtu bakarsan. Ön satışta ya da ilk çıktığında yüklü miktarda alanlar zengin şu an.
bu seferki kesin pi kendisi dedi2018 den beri yarın saat 11 de borsaya giriyor bu pi