Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pi Network Yarın Saat 11 de Borsaya Giriyor

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
958
522
93
Vay vay vay 70 ler 30 lar havada uçuyor hey maşallah hey.
Benim elimde 100 bin üstünde var bana 30 dan açarsa 3 milyon dolar mı vericek 🤣🤣🤣
Yapmayın arkadaşlar hayal dünyasından uyanın. Bozdura bilecegimiz Max fiyatı 0.5 yada 0.1 o bile şüpheli. Hayal dünyasından uyanın 4-5 yıllık tarım ikinci en büyük balonu hamster gibi 🤣🤣
Fiyat konusunda dediğine katılıyorum dost ama elinde 100 bin falan olması imkansız hikaye anlatma 😁

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,067
10,298
113
Ftn içinde millet yüksekten uçtu sonra olanları gördü millet

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,255
1,812
113
Fiyat konusunda dediğine katılıyorum dost ama elinde 100 bin falan olması imkansız hikaye anlatma 😁
Mesela yani örnek olarak söyledim.
Ama fiyatları bu kadar yüksek tutulması imkansız arz talep dolaşım miktarı eşittir fiyat.
Şimdi çoğu kişi diyor ki 100 milyonu borsaya aktarıldı falan isterse 1 milyonu aktarilsin bu önemli değil. Bunun önemli olabilmesi için pi coinin çıkıp şunu demesi lazım borsaya aktarılan harici soğuk cüzdanlar da yada uygulamada olanların hepsini yakıyorum dediği an kıymetli olur yakmadigi an o hala dolaşımda sayılır ve ona göre fiyat belirlenir

orhan5353819

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
476
138
43
network sayfası konusunda yazanlar oldu yarın zaten ilk olarak okx try borsasında satım yapılcak diye biliyorum

Caffcaff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,984
572
113
Vay vay vay 70 ler 30 lar havada uçuyor hey maşallah hey.
Benim elimde 100 bin üstünde var bana 30 dan açarsa 3 milyon dolar mı vericek 🤣🤣🤣
Yapmayın arkadaşlar hayal dünyasından uyanın. Bozdura bilecegimiz Max fiyatı 0.5 yada 0.1 o bile şüpheli. Hayal dünyasından uyanın 4-5 yıllık tarım ikinci en büyük balonu hamster gibi 🤣🤣
100 bin pi mi var bir yalanı atarken önce kendin inan sonra karşındakinin inanmasınu bekle

Mesutt38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,099
186
63
Eski numaram kayitliymiş degistirilmiyor da 500 pi boşa gidicek