- 6,200
- 4,052
- 113
Won geldi buda
Baş beni dinle -5.5 şuan yapistir kaçmaz ben 30 milyar bastim basdddost bu maç gelirse dahada girmem çok sakat
Denver 1 2 saat once bile orani 2.4 ti mac saatinde eksikler belli olmus demekHouston maci kopardı
Son adimi yolla aciktik oruc oruç hfgf29 22 wonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Zoru atlattin bassdBaş beni dinle -5.5 şuan yapistir kaçmaz ben 30 milyar bastim basdd
Jokicin olmadığı kesin di Murray ve braun oynayacakları belirsizdiDenver 1 2 saat once bile orani 2.4 ti mac saatinde eksikler belli olmus demek
Maç tahmininde bulunana tesekkurler haagsgs29 22 wonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Lq neyi kacmaz baya riskliBaş beni dinle -5.5 şuan yapistir kaçmaz ben 30 milyar bastim basdd
Yalvariyorum gonder 3 adimipara geçsin devam
varmı dost önerin kasayı 2 ye böleyim diyorumLq neyi kacmaz baya riskli
İlk yarı golden state bas kanka ufak bir miktarpara geçsin devam
Turk parasımi puahhaBaş beni dinle -5.5 şuan yapistir kaçmaz ben 30 milyar bastim basdd
Tahir bilse bunu vermezdi maci işte şans önemli puahahJokicin olmadığı kesin di Murray ve braun oynayacakları belirsizdi
Dun kupon yapti yeminlen 13 saniyede kupon los oldu tarihe geçti dun tahirTahir bilse bunu vermezdi maci işte şans önemli puahah
Yooo verirdim gagagsfssgAbi sakin oynama dediğim maça jokic yokmuş sakin oynama
Ilk ceyrek san antonio kazanir olabilir atti mi atiyor bunlar iyide basladivarmı dost önerin kasayı 2 ye böleyim diyorum
Kuponu buraya attım kayıp olarak işaretlendi sen düşünDun kupon yapti yeminlen 13 saniyede kupon los oldu tarihe geçti dun tahir
Kral ben az önce Türkçe konuştum demi cepte metelik yok diyeDedik size alın diye 2.50 oran vardı playa gol![]()