- 734
- 858
- 93
bittik galiba
Uyardik 2 kere ust uste taraf bahsi cok sakatbittik galiba
Valla lakersta lebron yok her sonuca açık gibi gözüküyor olabilir deAynen fena degil bak cok supriz ama san antonio kazanir ceyrek 60 üst 8.10
Bittik derken dediğime basmadinmi kardesbittik galiba
Doncicin eline bakiyorlar san da bazen 40 bile atiyorValla lakersta lebron yok her sonuca açık gibi gözüküyor olabilir de
Sen ne demistinBittik derken dediğime basmadinmi kardes
Zor baya beçevirecek moladan sonra oran yükselttiler
Gelir rahat bı çeyrek 15 sayı fark atar belli bu maç sikeliBittik derken dediğime basmadinmi kardes
BatmissinKardeş tutacak inssallah hepsini _7.5 dan bu sefer tam tersi goldina baş ama dediğim rakamları yakalarsan
-5.5 goldenSen ne demistin
Web olsaydı san yenerdi de o da sezonu kapattı fox u aldılar oda daha takima tam etki edemedi güven vermiyor san lakers yine tecrübesiylen alir gibi düşünüyorum benDoncicin eline bakiyorlar san da bazen 40 bile atiyor
Yav neyi 15 fark 15 fark yemesindeGelir rahat bı çeyrek 15 sayı fark atar belli bu maç sikeli
Fox da sakat galibaWeb olsaydı san yenerdi de o da sezonu kapattı fox u aldılar oda daha takima tam etki edemedi güven vermiyor san lakers yine tecrübesiylen alir gibi düşünüyorum ben
Maci zaten la ben ceyrek supriz icin dedimWeb olsaydı san yenerdi de o da sezonu kapattı fox u aldılar oda daha takima tam etki edemedi güven vermiyor san lakers yine tecrübesiylen alir gibi düşünüyorum ben