- 728
- 857
- 93
Gündüz maçlarını beklemeni tavsiye ederim de karar senin tabi maçlar riskli göründü banaArkadaşlar artık son kurşunu sıkacağım kupon gelirse dertlerim bir nebze azalacak gelmesse tamamen batağa gideceğim yorumunuz nedir bu maçlar hakkında
Ekli dosyayı görüntüle 747655
Bol şanslar dostArkadaşlar artık son kurşunu sıkacağım kupon gelirse dertlerim bir nebze azalacak gelmesse tamamen batağa gideceğim yorumunuz nedir bu maçlar hakkında
Gündüz için 2 maçın varmı reis aklındaGündüz maçlarını beklemeni tavsiye ederim de karar senin tabi maçlar riskli göründü bana
Olur bol şanslar dostArkadaşlar artık son kurşunu sıkacağım kupon gelirse dertlerim bir nebze azalacak gelmesse tamamen batağa gideceğim yorumunuz nedir bu maçlar hakkında
O topa girmek üzer beni ama fener samsunn kg veya ilk yarı 02 çs önerebilirim kardeşimGündüz için 2 maçın varmı reis aklında
Bunlar benim ligdeler. %90 gelir hemde ilk yarıdanArkadaşlar artık son kurşunu sıkacağım kupon gelirse dertlerim bir nebze azalacak gelmesse tamamen batağa gideceğim yorumunuz nedir bu maçlar hakkında
Aynen öyle olacak dost 1 haftadır gözüme uyku girmiyor büyük kazandığımız borca harca gitti son seviyedeyim artıkHiçbir şeyin garantisi yok biz sana maç.versek yine yatarsın en güzeli kendi bildiğini oyna gitsin şansın varsa gelir yoksa uykusuz gecelere devam
Ben sağlam maç verebilirimHiçbir şeyin garantisi yok biz sana maç.versek yine yatarsın en güzeli kendi bildiğini oyna gitsin şansın varsa gelir yoksa uykusuz gecelere devam
İsminden belli dostBunlar benim ligdeler. %90 gelir hemde ilk yarıdan
Ne kadar bastın bunaAynen öyle olacak dost 1 haftadır gözüme uyku girmiyor büyük kazandığımız borca harca gitti son seviyedeyim artık
Bunlardan uzak dur reis bu sene çoğu maçı alt ve kg yok bitiyorArkadaşlar artık son kurşunu sıkacağım kupon gelirse dertlerim bir nebze azalacak gelmesse tamamen batağa gideceğim yorumunuz nedir bu maçlar hakkında
Dost 5k civarı gireceğim bunlara all in yapacaktım ürktüm birazNe kadar bastın buna
Teşekkürler dost almayalımBen sağlam maç verebilirim
Yok sağol abimBen sağlam maç verebilirim
Ben yinede vip oyuncu olarak yazayimda madem durum sıkıntılı muancherters basket maçı üst bankoTeşekkürler dost almayalım
Gelcek kardeşim olumlu olalım gelsinArkadaşlar artık son kurşunu sıkacağım kupon gelirse dertlerim bir nebze azalacak gelmesse tamamen batağa gideceğim yorumunuz nedir bu maçlar hakkında