Varmı yardıma ihtiyac kardesKeşke beni dinleseydin verdiğim ilk maç ilk yarı 99 sayı bitti kardeş inan uzuldum parayı bu kupona bastigina kardes
Varmı yardıma ihtiyac kardesKeşke beni dinleseydin verdiğim ilk maç ilk yarı 99 sayı bitti kardeş inan uzuldum parayı bu kupona bastigina kardes
@Rekorist0x sana diyor acil bakVarmı yardıma ihtiyac kardes
8 dk kaldı son 20 sayı 174.5 üst barem şuan 190 50 milyarlık kupon geldii gibiİlk yarı 99 sayı çıktı senide gorecem üzülme hasimcim
Hayırlı olsun sana yap bi dağıtım da forum kupon parası çıksın8 dk kaldı son 20 sayı 174.5 üst barem şuan 190 50 milyarlık kupon geldii gibi
Hacı palavracının biri inandığını söyleme. Cebinde 100 lira varsa bişey bilmiyorum.Hayırlı olsun sana yap bi dağıtım da forum kupon parası çıksın![]()
Kendim için istemedim valla forum için dedim ben madem çok tutturuyorHacı palavracının biri inandığını söyleme. Cebinde 100 lira varsa bişey bilmiyorum.
Selam kardeşim yine çıplak kaldik varmi birsey puahhaKendim için istemedim valla forum için dedim ben madem çok tutturuyor![]()
Merhaba canim 200 bulursak 400 var kardeşim ama 200 yok hshsshSelam kardeşim yine çıplak kaldik varmi birsey puahha
Var dost varVarmı yardıma ihtiyac kardes
Yaz dm adama seni soruyorduVar dost var