öğlen maçlarını bkle dost. bu japon ligine güvenme. bende son kurşunu sıkacam. berbaer sıkalım. az sabret oynamadıysanArkadaşlar artık son kurşunu sıkacağım kupon gelirse dertlerim bir nebze azalacak gelmesse tamamen batağa gideceğim yorumunuz nedir bu maçlar hakkında
Ekli dosyayı görüntüle 747655
Geç kaldın Japonya harakiri yaptılar yattı kuponöğlen maçlarını bkle dost. bu japon ligine güvenme. bende son kurşunu sıkacam. berbaer sıkalım. az sabret oynamadıysan
öğlen maçlarına 2 maça atacam bende dost onu bekleyecemGeç kaldın Japonya harakiri yaptılar yattı kupon
Toto loto maclariArkadaşlar artık son kurşunu sıkacağım kupon gelirse dertlerim bir nebze azalacak gelmesse tamamen batağa gideceğim yorumunuz nedir bu maçlar hakkında
sende mi merveHepimiz batmış durumdayız maalesef![]()
Bol şansın olsun şimdiden dostumöğlen maçlarına 2 maça atacam bende dost onu bekleyecem
Maçları tek postta yaz incelicem.Burgos üst diyorsun hangi baremden üst 😁2.5 üst dersen banko olur tabi.160 mı 170 mi hangi baremden?🤣Bol sanss
174.5 üst Manchester 182.5 ustMaçları tek postta yaz incelicem.Burgos üst diyorsun hangi baremden üst 😁2.5 üst dersen banko olur tabi.160 mı 170 mi hangi baremden?🤣
Ama en bankosu Manchester düşük oynayanlara maç vermiyorum arkadaş çok durumum sıkıntılı dediği için yazdım sadece174.5 üst Manchester 182.5 ust
%100 dediğin burgos maçı 156 sayı çıktı. 175 yaklaşmadı bile. Ağır lose. Söyleme biçimim sert olabilir ama buradakiler çoğu palavraya inanmaz. Sen bidakine 50k değil 100k bas o zaman inandırırsın.174.5 üst Manchester 182.5 ust
Senin dediğin burgos ile benimki farklı biraz incelersen görürsün kardes%100 dediğin burgos maçı 156 sayı çıktı. 175 yaklaşmadı bile. Ağır lose. Söyleme biçimim sert olabilir ama buradakiler çoğu palavraya inanmaz. Sen bidakine 50k değil 100k bas o zaman inandırırsın.
İlk çeyrek 52 sayicikti benim maç şuan oynanıyor ve çok iyi gidiyor bu cepte gibi 100 milyarlık kupon şimdi badladi bol şans dede belki 3 5 atarimSenin dediğin burgos ile benimki farklı biraz incelersen görürsün kardes
İkinci çeyrek 8 dk 37 sayı yurubeeeeİlk çeyrek 52 sayicikti benim maç şuan oynanıyor ve çok iyi gidiyor bu cepte gibi 100 milyarlık kupon şimdi badladi bol şans dede belki 3 5 atarim
Haşim ne oldu sesin Cikmadi%100 dediğin burgos maçı 156 sayı çıktı. 175 yaklaşmadı bile. Ağır lose. Söyleme biçimim sert olabilir ama buradakiler çoğu palavraya inanmaz. Sen bidakine 50k değil 100k bas o zaman inandırırsın.
İlk yarı 99 sayı çıktı senide gorecem üzülme hasimcimHaşim ne oldu sesin Cikmadi
Keşke beni dinleseydin verdiğim ilk maç ilk yarı 99 sayı bitti kardeş inan uzuldum parayı bu kupona bastigina kardesArkadaşlar artık son kurşunu sıkacağım kupon gelirse dertlerim bir nebze azalacak gelmesse tamamen batağa gideceğim yorumunuz nedir bu maçlar hakkında