- 13,046
- 8,424
- 113
Aldın mı kardeşim sik var gibi açmayın konuyu bitti bonudTeşekkür ederim
Aldın mı kardeşim sik var gibi açmayın konuyu bitti bonudTeşekkür ederim
Telefon numaranızla kayıt olduktan sonra 300tl otomatik bonuslara geliyor.
20x çe
Boşuna üye olmayın bakiyeyi siliyorlar
KIMSE UYE OLMASIN BEYLER TAM GAZ YOLUNDA BU SITE SIMIT ALMAYA PARALARIYOK HANGI ODEMEDEN BAHSEDIYOR SUNUZTelefon numaranızla kayıt olduktan sonra 300tl otomatik bonuslara geliyor.
20x çevrim sonrası max 300 çekebiliyorsunuz.
Bol şans
(Site ödeme yapıyor)
Bonus çıkalı 48 saat geçmiş iliğini bile somurduler. Bırak simidi firindaki küreği bile neyse 🤣KIMSE UYE OLMASIN BEYLER TAM GAZ YOLUNDA BU SITE SIMIT ALMAYA PARALARIYOK HANGI ODEMEDEN BAHSEDIYOR SUNUZ
Arkadaşlar sakın üye olmayın dolandırıcı bunlar.1 saatlik deneme bonusu olurmu? Hesabımı 700 yaptım birden hesabı sıfırladılar.sakın üye olmayınTelefon numaranızla kayıt olduktan sonra 300tl otomatik bonuslara geliyor.
Bol şans
(Site ödeme yapıyor)
Bunlar sahtekar gece üyelik yaptım bonusla 1 saat de 1700 oldu bakiyem oyun bir anda kesildi ve hiçbir slot oyununa giremedim numaradan oyaladılar bugun olmuş bakiyem sıfırlanmış ve yine deneme bonusu 300 eklenmiş 5 saat çevrim süresi koymuş site yani bilinçli slotu kestiler süre dolmadan şimdide sordum kural böyleymiş gece site kaynaklı sorun oluyor bilinçli slotu kesiyor site bu site güven vermedi 3-5 kişiye ödeme yapar göstermelik haberiniz olsunTelefon numaranızla kayıt olduktan sonra 300tl otomatik bonuslara geliyor.
Bol şans
(Site ödeme yapıyor)
Aynen 1700 oldu benimde 1 saatte slotu kestiler dolandırıcı bunlarArkadaşlar sakın üye olmayın dolandırıcı bunlar.1 saatlik deneme bonusu olurmu? Hesabımı 700 yaptım birden hesabı sıfırladılar.sakın üye olmayın
Link acilmiyrÇevrim 60 kat olmuş dostlar bilginiz olsun denenmez
Link acilmiyr500 kat çevrim olsun çok azmış
Allahh Allah açılması lazım halbuki 5 ay geçmiş üstündenLink acilmiyr
malesefAllahh Allah açılması lazım halbuki 5 ay geçmiş üstünden
Bak bunu burdan alın 😁malesef