Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Ruh Haliniz Bu Aralar Nasıl?

Ruh Haliniz Bu Aralar Nasıl?

• Kullanılan toplam oy
    364

altay46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
419
156
43
Ruh halim adamı gebertsem gram üzülmeyecek durumda inanılmaz stres sinirli,hele bir de eşek cahil insan muhatap olursam

tut02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
648
678
93
Kapıları kapattım gazı açtım elimde çakmakla oynuyorum

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,031
399
83
İnecek yer kalmadı magmadayim yeri kaziyom çekirdeğe inicem

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,112
1,012
113
Ruh Haliniz Bu Aralar Nasıl?

🧐​
Tahmin ettiğim gibi bir yılbaşı geçmedi sitelerden tekme yedik aşktan kaybettik sosyal hayat 0 para 0 30 yaşında hayata havlu atmış gibiyim Allah kimseyi bu duruma dusurmesin

Icardi84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,854
1,707
113
Nobette milletin eğlenmesini izleyerek geçiyor sözde kimsede para yok herkes yiyor içiyor

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,000
1,190
113
Ruh halim bombok. İlk kez bu bayram büyüklerimin elini öpmeye mezarlıklara gittim. Bir sene içinde hem babamı hem annemi kaybettim. Bu acıyı yaşayan bilir. Maalesef ki hayat her şeye rağmen devam ediyor ve maalesef ki şimdilik ölümüne kadar hayattayız.

Mayko78

Tek Tabanca...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,501
14,115
113
Ruh halim bombok. İlk kez bu bayram büyüklerimin elini öpmeye mezarlıklara gittim. Bir sene içinde hem babamı hem annemi kaybettim. Bu acıyı yaşayan bilir. Maalesef ki hayat her şeye rağmen devam ediyor ve maalesef ki şimdilik ölümüne kadar hayattayız.
Rabbim mekanlarını cennet eylesin reis sanada sabırlar ihsan eylesin yalan Dünya'nın yalancı oyuncularıyız

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,000
1,190
113
Rabbim mekanlarını cennet eylesin reis sanada sabırlar ihsan eylesin yalan Dünya'nın yalancı oyuncularıyız
Her şey gözümde anlamını yitirdi maykom, sadece günlerimi dolduruyorum artık, günlük rutinlerimi yerine getiriyorum hepsi o, aile her şeymiş. Babam hep derdi; "Oğlum biz bugün varız yarın yokuz," diye ama bir kulağımdan girip diğer kulağımdan çıkıyordu.Çünkü o zamana kadar çevremde yakınlarımdan hiç ölüm olmadığı için o an o lafları tam idrak edemiyordum. Keşke onlara daha çok vakit ayırabilseydim, onlarla daha çok aktivite yapsaydım diye yakınıp duruyorum şimdi, ama giden gitti. Hayat sevdiklerinle biriktirdiğin anılardan ibaretmiş, sevdiklerimizle olabildiğince iyi anılar biriktirmek gerek. Yoksa sonrası koca bir pişmanlık.