- 419
- 156
- 43
Ruh halim adamı gebertsem gram üzülmeyecek durumda inanılmaz stres sinirli,hele bir de eşek cahil insan muhatap olursam
Jokerbet %15 kayıp edersen %10 daha varArkadaşlar 1k yatırım yapcam nereye atıyım karsilinda bonus veren yer War mi bilgi verirmsnz
Ajdjsjsnsjskbdjssb
Tahmin ettiğim gibi bir yılbaşı geçmedi sitelerden tekme yedik aşktan kaybettik sosyal hayat 0 para 0 30 yaşında hayata havlu atmış gibiyim Allah kimseyi bu duruma dusurmesinRuh Haliniz Bu Aralar Nasıl?
🧐
Aşksız, sevgisiz, şanssız, bahtsız, karamsar stresli, parasız, düşünceli, yorgun, bıkmış, borçlu ve maxwinsiz
Rabbim mekanlarını cennet eylesin reis sanada sabırlar ihsan eylesin yalan Dünya'nın yalancı oyuncularıyızRuh halim bombok. İlk kez bu bayram büyüklerimin elini öpmeye mezarlıklara gittim. Bir sene içinde hem babamı hem annemi kaybettim. Bu acıyı yaşayan bilir. Maalesef ki hayat her şeye rağmen devam ediyor ve maalesef ki şimdilik ölümüne kadar hayattayız.
Her şey gözümde anlamını yitirdi maykom, sadece günlerimi dolduruyorum artık, günlük rutinlerimi yerine getiriyorum hepsi o, aile her şeymiş. Babam hep derdi; "Oğlum biz bugün varız yarın yokuz," diye ama bir kulağımdan girip diğer kulağımdan çıkıyordu.Çünkü o zamana kadar çevremde yakınlarımdan hiç ölüm olmadığı için o an o lafları tam idrak edemiyordum. Keşke onlara daha çok vakit ayırabilseydim, onlarla daha çok aktivite yapsaydım diye yakınıp duruyorum şimdi, ama giden gitti. Hayat sevdiklerinle biriktirdiğin anılardan ibaretmiş, sevdiklerimizle olabildiğince iyi anılar biriktirmek gerek. Yoksa sonrası koca bir pişmanlık.Rabbim mekanlarını cennet eylesin reis sanada sabırlar ihsan eylesin yalan Dünya'nın yalancı oyuncularıyız