Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sağlık Sorunu

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
282
282
63
Ayrica yokus cikarken nefes nefese kalmak duz yolda bile yurumkte zorlanirsan yururken gogus agrin olursa bu kesinlikle kalp damar tikanikligidir
Kral şuan yaşadığımı söylim nefes alırlen sanki kalbim şişiyorda nefesiengelliyor gibi baya skntı yaşıyorum . Gidelim hastaneye inş aynı gün yaparlar şu yazdıgın testleri

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,543
25,147
113
Kral şuan yaşadığımı söylim nefes alırlen sanki kalbim şişiyorda nefesiengelliyor gibi baya skntı yaşıyorum . Gidelim hastaneye inş aynı gün yaparlar şu yazdıgın testleri
Bu durumda agriya bakarlar agrin yoksa sikinti olmaz yururken zorlanmana bakarlar ben bu anlattiklarimi yasadim anjiyo oldum 5 kez ,sonra acik kslp ameliyati

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,543
25,147
113
Ayrica kan testinde senin kriz gecirip gecirmediginide gorebiliorlar artik

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,543
25,147
113
Hastalik para mara dinlemio be

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,976
113
Dostum yaş kaç bilmiyorumda sigorta yok demek işin yok demek galiba. Herşeyden bağımsız işe başlaman lazim iş seçecek durumlarıda bırakman lazım nasıl geciniyorsun hayatını kumara kumar demeyeyim iddaa ya baglarsan gecen gündüzün uyku düzenin olmassa kalbinde ağrır başında beyninde. Kendini meşgul edecek bir iş ayarla işin size gelmesini beklemeyin yahu. Kimse iyi konumlarda çalışmıyor çalısarak iyi konuma geliyor.
Yinede gecmiş olsun.

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,608
2,120
113
Bu saçma konu için özür dilerim öncelikle
Arkadaşlar aranızda daha önceden kalp krizi geçirmiş olan biri var mı iki aydır kalbim sürekli sıkışıyor bugün çok kötü oldum sol tarafımda uyuşuyor kalbime de sürekli iğne batıyor Ayrıca sürekli ağızdan nefes alma hissi oluyor nefesim daralıyor korkmaya başladım

Şimdi diyeceksiniz ki bize soracağına neden doktora gitmiyorsun maalesef sigortam yok ayrıca hastane bana çok uzak
Hiç olmazsa Gss yaptır kendine. E devletten başvurunu yap. Geçen sene aylık 600 tl ödemesi vardı bu yıl 780 tl falan oldu ama fazlasıyla değer. Ayağın kırılsa, kriz geçirsen bir kaza olsa altından kalkamazssın sonra. Boru gibi faturayı döşerler. Gss masrafını gereksiz görme yaptır ve öde her ay. Ödeyemem deme. Gerekirse birşeylerden kıs tasarruf yap ama gene de Gss yaptır kendine. Günlüğü 26 tl falan oluyor masrafı.

Başına birşey gelirse iyiki de yaptırmışım dersin. Dünyanın binbir türlü hali var

Son düzenleme:

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,715
2,008
113
İğne batması bendede var sigara ve yaglidan arada yoklar dedi de . Kalp krizi değil senin ki sanki sinirlerle alakali olabilr . Kalp krizi için sol kol komple ve sırtında sürekli ağrı en büyük belirtisi . Arada bir aspirin iç pıhtılaşma varsa en azından denk gelir kurtarirsin 2 3 günde bir tane aspirin atsan zararı yok faydası cok

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,803
7,784
113
Arkadaşlar aranızda daha önceden kalp krizi geçirmiş olan biri var mı iki aydır kalbim sürekli sıkışıyor bugün çok kötü oldum sol tarafımda uyuşuyor kalbime de sürekli iğne batıyor Ayrıca sürekli ağızdan nefes alma hissi oluyor nefesim daralıyor korkmaya başladım

Şimdi diyeceksiniz ki bize soracağına neden doktora gitmiyorsun maalesef sigortam yok ayrıca hastane bana çok uzak
Akciğerlerde de sorun olabilir sigara çok iciyorsan zayifsan direkt kalbi etkileyenilir pnomotoraks diye bir hastalık var akcigerle ilgili iki defa geçirdim ben solda olması sıkıntı kalp krizine bir anda sokabilir seni hastaneye gitmen lazım zaman kaybetmeden

queanthe52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
325
181
43
keike tek dert hastane olsa benim öyle büyük derdim varki kendime dert edindim ya iş yerini kapatıcam ya ödiyemedigim bagkuru ödeyip raporlu ilaçlarımı almaya devam etcem dert ki öyle dert zorunlu bagkur yüzünden gss bile işlemiyor devlet de haklı işi kapatsam raporlu ilaçları alabilmek için sadece gss ödemem bile yeterli oluyor her 3 ay da bir kendimi birilerinden, 1.2 gun sigortalı göstermem gerekiyor ilaç destegi aktif olabilsin diye ilaçı almaya kalksan imkansızlar ötesi 30 gumluk ilaç kutusu 15bin tl yılda devlete yada türk halkına yüküm de fazla en iyisi intihar etmek oda çözüm degil yinede sabır Allah ım en unmadıgım anda bi kapı araladı yine o kapıyı gözlüyorum

herjezin derdi kendine ağırdır iyi forumlar dostlar

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
964
318
63

İlk defa 10 yaşında oldu kalbimde ignelenme genellikle soğuk yiyip iki küreğin sol tarafı agrirsa kalbim igneleniyor 6-7 yıl önce gittim sol tarafına hafif baskı var dedi başkada bir şey çıkmadı ara ara ignelenme oluyor

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
792
303
63

Benim babam ameliyat oldu kalp bypass ameliyatı kalbi çıkardılar omurgalarini kestiler iki ayağındaki damar alıp kalp ameliyatı yaptı yürüyor halende ağrısı var Allah kimseyi düşürmesin bir ay hastane'de yattı

ultraslan177

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
456
134
43

Kalp krizinde kalbin sikismaz iman tahtasinda sikisma olur kalp kaslarinda problem olursa kalbin sikisir

TORETTO

fast and furious
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,780
1,475
113

Anju olman lazım acil 2 stent senin işini çözer

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,017
837
113
Korkmana gerek yok kalp krizi geçirdiğinde elbet birisi ambulansı arar gelen ambulansta sana sigorta sormaz meraklanma
Olm böyle hayat böyle yaşammı olur ya siyasete bağlamayım diyorum diyorum ama adamın haline bak elin surisi hertürlü imkandan faydalanıyor çocuk Allah korusun kalpten gidecek sigortam yok diye kalbine baktıramıyor amk böyle adaletin ben

kizilyonca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
629
202
43
Büyük ihtimal stres. Ben zamanında her şeyi kafaya taktım ve panik ataklar geçirdim. Birebir uyuşuyor belirtiler. Baktırmadığım, muayene olmadığım yerim kalmadı. Her şey tertemiz çıkıyor. Ama yine de kendini tatmin etmek için bir doktora görün istersen. Temiz çıkacak yüksek ihtimalle bütün değerlerin.