- 13,656
- 7,302
- 113
32
PuahhahahErhan siktir git amina koyarim senin bak. amcik agizli anlamiyorsan siktir git amk dsinyalcisi
Abartma
Yanlışlıkla oldu la😅Abartma
BılıyomYanlışlıkla oldu la😅
Kanka biliyon biz ilk adimi atlatsak gerisi kolay da zor olan ilk adim isteGüzel cips de şovunu sona sakladı herhalde baştaki faciadan sonra iyi gibi neyse şom ağzımı açmıyayım içimde ufak kötü bir his var umarım o olmaz
Yarttik dost tam 54Güzel cips de şovunu sona sakladı herhalde baştaki faciadan sonra iyi gibi neyse şom ağzımı açmıyayım içimde ufak kötü bir his var umarım o olmaz
Allah aşkına dm den atsana ne zaman senden para istemişim rezil herif sana uyup ban yemicem ben bu forumda kimseden para istemediğimi herkes bilir ama sen o laflarından dolayi ban yiyeceksinParam varken dibinden ayrilmiyordun dilenci kopek kaybol
Tmm la sakinMetin girme araya goygiyun sirasi degil
Zoru da Metin Reis gibiler başarıyor galibaKanka biliyon biz ilk adimi atlatsak gerisi kolay da zor olan ilk adim iste
Hahahahaha simdi 3 5 kisi yazar merak etme. Dmlerin silindigini bilip ckallik yaparsin anca kaybol hadiAllah aşkına dm den atsana ne zaman senden para istemişim rezil herif sana uyup ban yemicem ben bu forumda kimseden para istemediğimi herkes bilir ama sen o laflarından dolayi ban yiyeceksin