- 16,238
- 11,387
- 113
Ne sayı çıkıyor lâ maşallah
Ben talibimNeyse beyler parayı kime verelim
Dm gel numara bırak banaEtiketle etiketle. Yargisiz infsz yapmayacaklar nasil olsa.
Burdaki herkes sahit deliknli ol sna yazdim gel goruselimDm gel numara bırak bana
İçinden ne geciosa kankaŞimdiden istiyorsanız bir liste de çıkaralım ben tam hakim değilim bir kaç kişi dışında gozumden kaçanlar olabilir ben 2 kişi demistim ama siz bilirsiniz para 1400 TL siz daha iyi bilirsiniz artık adaletli olsun da
Aga sen baslattin herkesin inanci kendine ki o tur laflar forumda hep var yani kumar forumunda ne ariyon konuda yoksun zaten birden mesaji alintilayan sensjnBenmi uzatıyorum o şahısın ettiği lafları gormuyormusunuz d
Mamosye ödülü attı mı ?
Beyler simdi kalabaligiz 200 300 kimsenin isine yaramaz isterseniz metinle ben 700 700 roll yapip kazanirsak daha cok dagitak sadece bu konudakilereŞimdiden istiyorsanız bir liste de çıkaralım ben tam hakim değilim bir kaç kişi dışında gozumden kaçanlar olabilir ben 2 kişi demistim ama siz bilirsiniz para 1400 TL siz daha iyi bilirsiniz artık adaletli olsun da
Kendin sec kanka hic tartisma olmasinŞimdiden istiyorsanız bir liste de çıkaralım ben tam hakim değilim bir kaç kişi dışında gozumden kaçanlar olabilir ben 2 kişi demistim ama siz bilirsiniz para 1400 TL siz daha iyi bilirsiniz artık adaletli olsun da
@Metings1905 veya @butragueno atabilirsin onlar takip edenlere atarŞimdiden istiyorsanız bir liste de çıkaralım ben tam hakim değilim bir kaç kişi dışında gozumden kaçanlar olabilir ben 2 kişi demistim ama siz bilirsiniz para 1400 TL siz daha iyi bilirsiniz artık adaletli olsun da