- 4,705
- 2,005
- 113
Bolmusmuydun kuponu yoksa harbiden son ayağı tek mi biraktinGeldi babaa en az 100 k verir
Bolmusmuydun kuponu yoksa harbiden son ayağı tek mi biraktinGeldi babaa en az 100 k verir
Şans parası atacan mı be reis 2-3 kiliyizOnunki yattı reis benimki başka ben tek başıma yaptım
Urfayida denersin şimdi senOnunki yattı reis benimki başka ben tek başıma yaptım
Yok ya tek kuponBolmusmuydun kuponu yoksa harbiden son ayağı tek mi biraktin
Oralara oynamam baba hayatta 25 senedir kanser ettiler beni göz göre göre satış yapıyolarUrfayida denersin şimdi sen
urfa amerello yarışları paraya yazık olurUrfayida denersin şimdi sen
Atarız reisŞans parası atacan mı be reis 2-3 kiliyiz
Helal olsun İzmir den gelen atı tek atmissin o kadar patlamış yarışı izlerken tansiyon bırakmaz adam da da . Çıktığı gibi bitirdiYok ya tek kupon
ya en ondeki ya en sondakı ortası çok nadır kazanıyorOralara oynamam baba hayatta 25 senedir kanser ettiler beni göz göre göre satış yapıyolar
Eyvallah reis kesene bereket. Zaten 3-5 kişi anca varız herhalde. Online mı ıynadınAtarız reis
100 üstü alırsan Urfa için beklerim bende şans )Atarız reis
11 numaranın ganyanı çok düştu padokta zıpkın gıbı çıktı reisin şansına hazır atmışHelal olsun İzmir den gelen atı tek atmissin o kadar patlamış yarışı izlerken tansiyon bırakmaz adam da da . Çıktığı gibi bitirdi
Valla çok iyi olur 11 numarayla bende koştum usta 😂😂Atarız reis
Ödüllerde x2 arttır ozaman😂😂😂😂63 K vermiş x2 iyi para
geri kumara vermede reis çok sağlam para63 K vermiş x2 iyi para
Olacağı o zaten 😂geri kumara vermede reis çok sağlam para