katızamanı yazık o atı urfaya getirdiler@Yildiraygs87 Urfa kral bakarmisin
katızamanı yazık o atı urfaya getirdiler@Yildiraygs87 Urfa kral bakarmisin
Açık yarış kosamiyor . Sahipleri Urfa'da koşturuyor atları zaten . Bedavadan 750 bin cebe koycaklarkatızamanı yazık o atı urfaya getirdiler
Yapıcam reis şimdi yoldayım@Yildiraygs87 Urfa kral bakarmisin
aslında niye koşamıyor bilmıyorum babası koşmu annesin yavrularıda koşmuş sebebi biliyormusun kral senAçık yarış kosamiyor . Sahipleri Urfa'da koşturuyor atları zaten . Bedavadan 750 bin cebe koycaklar
Yatırdım reis@Yildiraygs87 Urfa kral bakarmisin
Annesi Christina nin kan hatti sağanak yani yarım kan tescilli . O yüzden kaizbertlee gibi kosturulmuyoraslında niye koşamıyor bilmıyorum babası koşmu annesin yavrularıda koşmuş sebebi biliyormusun kral sen
Kesene bereket bol sansYatırdım reis
sonradan anlaşılan birşey galıba anneden kardeşleri çünkü koşmuş kısa vadelerde çürüyecek at demekki kenanaco gibiAnnesi Christina nin kan hatti sağanak yani yarım kan tescilli . O yüzden kaizbertlee gibi kosturulmuyor
Bol şanslar 👋Yatırdım reis
Sonradan değilde eskiden ses etmiyorlardı . 25 sene önce bu gözler atın yerine benzeyen ahirdasini koyup tabela bile yaptirmadiklarini gördük . Az attan anlayan esgalinden belli oluyor zaten özellikle yarım kanlarin kuyruğu dik vücutları ince uzun oluyorsonradan anlaşılan birşey galıba anneden kardeşleri çünkü koşmuş kısa vadelerde çürüyecek at demekki kenanaco gibi
Arap atları zaten yarış atı olarak görülmüyor artık sadece Arap yarım adasında kosturuyorlar birde bizde kaldı . Kırma olayı teknoloji ile beraber farklı bir boyut aldığı için Arapları kosturmuyorlar . Şuan İngiliz atlarindada mekanik İngiliz diye bişi var atlar tamamen labaratuardan cikiyorsonradan anlaşılan birşey galıba anneden kardeşleri çünkü koşmuş kısa vadelerde çürüyecek at demekki kenanaco gibi
ben okadar yetişemedim doğrudur reisSonradan değilde eskiden ses etmiyorlardı . 25 sene önce bu gözler atın yerine benzeyen ahirdasini koyup tabela bile yaptirmadiklarini gördük . Az attan anlayan esgalinden belli oluyor zaten özellikle yarım kanlarin kuyruğu dik vücutları ince uzun oluyor
Helal hayırlı olsun iyi koydun altıyıYatırdım reis
6 numara gelecek arkddslarGercek atci gldi 20.00 da gelecek atı yaziyimmi buraya inanki tek tyo gldi guveenler 50tl 100 tl ganyan ala bilirler unutmayin at yarisi sahada degil masada kosar anlayan anladi