- 4,181
- 1,743
- 113
En son iyi Bi para vurduydun laNe zaman dan bahsediyon ki knk
En son iyi Bi para vurduydun laNe zaman dan bahsediyon ki knk
O uctu gitti bile simdi korkuyorum bu millete surrkli ceza geliyor bendr patlıcam diyrEn son iyi Bi para vurduydun la
Öyle düşünme kanka kafan rahat olsun gelmez benceO uctu gitti bile simdi korkuyorum bu millete surrkli ceza geliyor bendr patlıcam diyr
Niye gelmesin olum bende surekli oynuyomÖyle düşünme kanka kafan rahat olsun gelmez bence
Sürekli havale ile yatır çek yapmadıysan göze batmazsın laNiye gelmesin olum bende surekli oynuyom
Sen takıl kral kafana göre kimse alınmaz bu formdaarkadaşlar ben belirliyorum 10dk ya herkes okeymi darılma yok hesapta çünkü sözümü tutayim
Papara tekSürekli havale ile yatır çek yapmadıysan göze batmazsın la
Olum ben sana kesin gelir gelmez demiyorum kafana takma polis önce seni arar zaten merak etmePapara tek
Bro burda en başta totemleyenlerden 3kişiye 10yap iştearkadaşlar ben belirliyorum 10dk ya herkes okeymi darılma yok hesapta çünkü sözümü tutayim
Kendin seç bence dearkadaşlar ben belirliyorum 10dk ya herkes okeymi darılma yok hesapta çünkü sözümü tutayim
Bro burda en başta totemleyenlerden 3kişiye 10yap işte![]()
Ben olup sen olmazsan haksızlık kardeşim,kesin ilk 3 de sende varsın dogrumuyum kanka
![]()
Adamsın kardo .Düşüncen yeterKral beni secme ben sadece kuponu begendim burdaki kardeslerimi sec
Kral beni secme ben sadece kuponu begendim burdaki kardeslerimi sec