- 13,750
- 8,819
- 113
21 dakikada 3 gol gelen Brezilya kupa maçından hayır gelmeyeceğini de öğrenmiş olduk. Geçmiş olsun dost
HaklısınBunda gol gelse de gelmese de onlarca roll gördüm son bı maç daha seçip daha fazla kişiyi sevindirmeyi düşünüp herkesi boş gönderen. İyilik yapmaya çalışırken eldeki de gidiyor avuçtaki de. Sen kendi parani al. Dağıtımını yap ya da açtır rollu olursa öyle olsun.
4 kişiye ödül Atsan 1 de kendin 5 kişi mutlu olacaktı şimdi herkes üzüldü. Neyse bişey demiyorum
+1 adım daha diyenler ve destekleyenler 🤔🤔
Kumardaki paradan birikim mi olur. Ne diyorsun dost sen. Roll sahibi ne isterse o olur. Sacma konuşuyorsun. Sadece biraz daha fazla kumar oynayabilmek için günah keçisi arama.Bunda gol gelse de gelmese de onlarca roll gördüm son bı maç daha seçip daha fazla kişiyi sevindirmeyi düşünüp herkesi boş gönderen. İyilik yapmaya çalışırken eldeki de gidiyor avuçtaki de. Sen kendi parani al. Dağıtımını yap ya da açtır rollu olursa öyle olsun.
4 kişiye ödül Atsan 1 de kendin 5 kişi mutlu olacaktı şimdi herkes üzüldü. Neyse bişey demiyorum
Birikim diyen kim sen ne anlatiyon. Roll sahibi sordu fikrimi söylemiştim daha önce çok defa tecrübe ettim. Ben kumar oynamak için burayı mi kovaliyorum baskalariyla karıştırma okKumardaki paradan birikim mi olur. Ne diyorsun dost sen. Roll sahibi ne isterse o olur. Sacma konuşuyorsun. Sadece biraz daha fazla kumar oynayabilmek için günah keçisi arama.
Adam sordu herkes kendince fikrini söyledi. Roll sahibi de uygun gördüğü maça bastı. Hepsi bu kadar. Kumar bu kazanç olur kayıp olur. Onun yüzünden bunun yüzünden kaybettim bir kumarcinin kendine söylediği yalandır sadeceBirikim diyen kim sen ne anlatiyon. Roll sahibi sordu fikrimi söylemiştim daha önce çok defa tecrübe ettim. Ben kumar oynamak için burayı mi kovaliyorum baskalariyla karıştırma ok
Kimseyi eli boş gondermeyelim dedik olmadi uzatmanın gereği yok dostum sağlık olsunBunda gol gelse de gelmese de onlarca roll gördüm son bı maç daha seçip daha fazla kişiyi sevindirmeyi düşünüp herkesi boş gönderen. İyilik yapmaya çalışırken eldeki de gidiyor avuçtaki de. Sen kendi parani al. Dağıtımını yap ya da açtır rollu olursa öyle olsun.