Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Saulalvarez / Kasa 400 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,819
113
21 dakikada 3 gol gelen Brezilya kupa maçından hayır gelmeyeceğini de öğrenmiş olduk. Geçmiş olsun dost

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,380
7,902
113
🥺🥺🥺

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,891
4,464
113
Bunda gol gelse de gelmese de onlarca roll gördüm son bı maç daha seçip daha fazla kişiyi sevindirmeyi düşünüp herkesi boş gönderen. İyilik yapmaya çalışırken eldeki de gidiyor avuçtaki de. Sen kendi parani al. Dağıtımını yap ya da açtır rollu olursa öyle olsun.
4 kişiye ödül Atsan 1 de kendin 5 kişi mutlu olacaktı şimdi herkes üzüldü. Neyse bişey demiyorum

+1 adım daha diyenler ve destekleyenler 🤔🤔

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,116
5,252
113
Bunda gol gelse de gelmese de onlarca roll gördüm son bı maç daha seçip daha fazla kişiyi sevindirmeyi düşünüp herkesi boş gönderen. İyilik yapmaya çalışırken eldeki de gidiyor avuçtaki de. Sen kendi parani al. Dağıtımını yap ya da açtır rollu olursa öyle olsun.
4 kişiye ödül Atsan 1 de kendin 5 kişi mutlu olacaktı şimdi herkes üzüldü. Neyse bişey demiyorum

Haklısın

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,819
113

Kumardaki paradan birikim mi olur. Ne diyorsun dost sen. Roll sahibi ne isterse o olur. Sacma konuşuyorsun. Sadece biraz daha fazla kumar oynayabilmek için günah keçisi arama.

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,891
4,464
113
Kumardaki paradan birikim mi olur. Ne diyorsun dost sen. Roll sahibi ne isterse o olur. Sacma konuşuyorsun. Sadece biraz daha fazla kumar oynayabilmek için günah keçisi arama.
Birikim diyen kim sen ne anlatiyon. Roll sahibi sordu fikrimi söylemiştim daha önce çok defa tecrübe ettim. Ben kumar oynamak için burayı mi kovaliyorum baskalariyla karıştırma ok

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,819
113
Birikim diyen kim sen ne anlatiyon. Roll sahibi sordu fikrimi söylemiştim daha önce çok defa tecrübe ettim. Ben kumar oynamak için burayı mi kovaliyorum baskalariyla karıştırma ok
Adam sordu herkes kendince fikrini söyledi. Roll sahibi de uygun gördüğü maça bastı. Hepsi bu kadar. Kumar bu kazanç olur kayıp olur. Onun yüzünden bunun yüzünden kaybettim bir kumarcinin kendine söylediği yalandır sadece

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,492
14,865
113

Kimseyi eli boş gondermeyelim dedik olmadi uzatmanın gereği yok dostum sağlık olsun

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
97,020
73,333
113
Sağlık olsun reis KONU KİLİT. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...