- 1,285
- 479
- 83
ya onlara da ayrı 10k serisi yaparız ben isimleri kaydediyorumgözden kaçmaz
Heineken dünya markası kardeşim haklıBaşkan buraya kadar olanları listeleyelim daha sonra gelenleri 10 a girmesin olur mu çünkü başaracaksın sonra izdiham olacak![]()
Tamam o zaman olay sendeya onlara da ayrı 10k serisi yaparız ben isimleri kaydediyorumgözden kaçmaz
Jong psv şu an 2 2 maç 7ü. Dakika 4.5 üst olur başkan maç hızlı izliyorumya onlara da ayrı 10k serisi yaparız ben isimleri kaydediyorumgözden kaçmaz
Hakan bu dediklerini rollde yap 😁😁😁Ne dedim
Dost maç vereyim istersendüşündüklerinizi yazın, basket maçı almam arkadaşım kusura bakmasın öpüyorum çok
Bu iyi @selected1Jong psv şu an 2 2 maç 7ü. Dakika 4.5 üst olur başkan maç hızlı izliyorum
Basket alma zatejdüşündüklerinizi yazın, basket maçı almam arkadaşım kusura bakmasın öpüyorum çok
Yusuf kardeşimi destekliyorum bu da olabilir.çok temiz bi maç reisEkli dosyayı görüntüle 743084
jong psv maçı 2-2 net 4.5 üst kesin basketbol gibi maç izliyorum reisdüşündüklerinizi yazın, basket maçı almam arkadaşım kusura bakmasın öpüyorum çok
düşündüklerinizi yazın, basket maçı almam arkadaşım kusura bakmasın öpüyorum çok
15 dk var orda dostwest iy ortaya gol olur çok güzel oran 2.3 falan
İlk yarı 0.5 ustdüşündüklerinizi yazın, basket maçı almam arkadaşım kusura bakmasın öpüyorum çok
15 dk var orda dost