- 1,368
- 375
- 83
Bu mesajı yazdığında 25 beğeni vardı. Şuan 28 olmuş. O üç kişi kim bilmiyorum.
Bonus devammi peki bende deniyeyim sansimi114 knka 100 çektiriyor max attığım 50 den de bişeyler kazanırsam çekebiliyorum min 100 max sonsuz![]()
devam buraya sponsor olmuslar bugunBonus devammi peki bende deniyeyim sansimi
Bakim kanka eyvdevam buraya sponsor olmuslar bugun
Tebrik ederim dostum listeyi takip edenlerden veya beğenenlerden çıkarırsan hemen çekilişi yapalımArkadaşlar disardayim listeyi mobilden yapamıyorum modlardan yardım istedim biraz sakin 3 kişi yerine 5 kişiye vereceğim 30 dk da katladik zaten 2 3 saat roll beklemiş gibi tepkiler vermeyelim lütfen özel hayatımda da işlerim var biraz adil bi liste yapacağız sakin
Son yazdigi yazidan sonra begenenler alinmicak sanirsam dostTebrik ederim dostum listeyi takip edenlerden veya beğenenlerden çıkarırsan hemen çekilişi yapalım
Kanka link verirmisin bulamadim siteyidevam buraya sponsor olmuslar bugun
bravo kardeşim bak aktif üye böyle olurSon yazdigi yazidan sonra begenenler alinmicak sanirsam dost
Reisle akrabalığın var mı brokesin bana çıkmaz![]()
amcasının oglu sjsjsjsjsReisle akrabalığın var mı bro![]()
Adalet onemli.bn olsam 1k olduktan sonra geleni almazdim.ptesi yapicam yine roll o zaman bu olmazHerseyi kendi rolundeki gibi kontrol edemiyosun kanka salla ya![]()
bu roll senin şerefine emmoğluamcasının oglu sjsjsjsjs![]()
Eywallah amcaoglu sjsjejsbu roll senin şerefine emmoğlu![]()
Bugun ozaman bu adaletsizliği sağlayanlari unutmaki senin gününde mutlaka orada olacaklar. Ozaman 2 cift lafın varsa söylersin kankaAdalet onemli.bn olsam 1k olduktan sonra geleni almazdim.ptesi yapicam yine roll o zaman bu olmaz