Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Shellac / 68 Oranlık Tek Maçtan Yatan Kuponum

ertugrulbaba07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,234
726
113
geçen banada oldu ya kanka skor tek golden 5 tlli seka kombine 400 oranlıydı oda tekten yattı

ertugrulbaba07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,234
726
113
bu kuponları 5 tllik şekilde sekadanda alıyorsundur umarım bir vursan 300 400 oran deceye girersin

ertugrulbaba07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,234
726
113
GalatasaraY 3-1 Göztepe
Gazişehir 2-3 Kasımpaşa
bugünde bunlara deneyeceğim bu ara şans yanımızda bakalım

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
76,163
82,994
113
Çok üzücü ama aralarında ki maclara baktıysa Getafenin golü yok tarih tekerrürden ibaret ilk yarı getafe gol pozisyonu buldu onu atsaydı işler değişirdi

Aslantug

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
604
146
43
4 gündür üst üste tek maçtan yatıyorum dost bu kadar olmaz 4 maçta aynı 5 maçta aynı 10 maç koydum yine aynı hep tekten gidiyorum :(
sorma başkan saç baş yoldum dün bennmde...ROsenborg mahvetti yaktı beni....süpriz çıkmadı hiççç...rosenborg yerine malmöyü koysam 4500 tl alacaktım içim nasıl cız etti....starrtı yenemediler...yenmek istemediler....bırakayım diyorum bu kadar borç varken olmuyor:(

Aslantug

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
604
146
43
ama sende a.madridi neden karşına alırsın...ispanyada yenemeyeceği takım yok evde içerde hep aynı oynayan bir takım..keşke direk 2 deseydin...45 bin para alırdın..araba parası çıkardı

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
975
318
63
kafanı yorma öyle bir vurgun yapacaksın ki tek maçtan yatan kuponları tebessümle hatırlayacaksın :)