Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Showbet - 555₺ Değerinde FreeSpin veya 555₺ Freebet Deneme Bonusu

Hidircan3347

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
772
151
43
Ben yeni üye oldum 55 fs verdi 3500 yaptım bakiye 350 çekim verdim bakalım gelecekmi gelirse yazarım bakiye 3500yapıp 350tl çekim yapabiliyorsunuz fs kazancı heralanda geçerli

juego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
184
48
28
Ben yeni üye oldum 55 fs verdi 3500 yaptım bakiye 350 çekim verdim bakalım gelecekmi gelirse yazarım bakiye 3500yapıp 350tl çekim yapabiliyorsunuz fs kazancı heralanda geçerli
Ben üye olamıyorum bilgileri doldurup en son kayit sekmesine tıklanan gerekiyor ya hani o tıklanmıyor çerezleri vs temizledim tarayıcı da değiştirdim olmuyor

Y404040

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
52
10
8
Bu siteyi şimdi gördüm birşey paylaşmak istedim haberiniz olsun diye çok fazla güvenerek para yatırmayın bu siteye 20 bin TL çekim yapma talebinde bulunmuştum 2 yıl bundan önce benden belgeler istenmişti bende hazırladım tüm belgeleri hesabıma giriş yaptım hesabımda hiçbir şey kalmamıştı hepsi kripto ile çekilmişti halbuki benim kripto hesabım yoktu sordum birşey demediler ama bana hiçbirşey denediler o paranın üzerine çöktüler düşünün 20 bin TL nin üzerine çöken bir site para yatırırken dikkatli davranın çok fazla para yatırmayın.