- 280
- 154
- 43
Unuttum diyince e-postaya link geliyor, oradanŞifre doğrulamayı nerden yaptın reis
Unuttum diyince e-postaya link geliyor, oradanŞifre doğrulamayı nerden yaptın reis
Bede de aynısıBune mk ya güvenlik kodu hatalı diyip duruyor üye olmuyor
Ben üye olamıyorum bilgileri doldurup en son kayit sekmesine tıklanan gerekiyor ya hani o tıklanmıyor çerezleri vs temizledim tarayıcı da değiştirdim olmuyorBen yeni üye oldum 55 fs verdi 3500 yaptım bakiye 350 çekim verdim bakalım gelecekmi gelirse yazarım bakiye 3500yapıp 350tl çekim yapabiliyorsunuz fs kazancı heralanda geçerli
Bilmiyorum kral ben oldum çekim de geldiBen üye olamıyorum bilgileri doldurup en son kayit sekmesine tıklanan gerekiyor ya hani o tıklanmıyor çerezleri vs temizledim tarayıcı da değiştirdim olmuyor
Şifreyi silip tekrar gir hata duzeliyorBen üye olamıyorum bilgileri doldurup en son kayit sekmesine tıklanan gerekiyor ya hani o tıklanmıyor çerezleri vs temizledim tarayıcı da değiştirdim olmuyor
10k yaptım deneme 350 TL çekim yaptım 5 dakikada geçti hesabımaBu site çekimlerde kimlik istiyordu varmı öyle bir şey şuan
Halla girmiyorSiteye girmiyor.