Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sizi Rahata Erdirecek Para Ne Kadar

delpiero1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,198
2,824
113
Fazla bir borcum yok , daha rahat yaşayabilmek adına bir 10 Milyon TL kenarda olsa hayır demem , kimse de hayır demez , hayal kurması güzel ama kolay da değil . herkesin gönlüne göre olsun dileklerimle

Sembol34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
247
43
10 milyon kuş gibi özgür yapar emekliliğin tadını çıkarır huzurla yaşarım

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
287
171
43
1 milyon doların varsa artık ezilenler sınıfından, azınlık olan ezenler sınıfına terfi etmişsindir. Onun çizgisi 1 milyon dolar ve üstüdür. Alabildiğin kadar ev alırsın. Ülkede dolarizasyon ve enflasyon sürekli yükselse bile sen etkilenmezsin. Gayrimenkulu, arsası olanlar enflasyondan veya dolardan etkilenmez. İsterse dolar 100 lira olsun, yıllık enflasyon da 3 hanelerde olsun
Ne alabildiğin kadar ev alması yeğen bodrumda 1 villa 40 milyon 1 milyon dolarlar alamazsın 1 milyon para değil

Bbccaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,412
776
113
200k kumar borcu +8 sene kumara zaman akıl sağlığı 1m bi ev bi araba düğün masraflari 2.5+1+1.5 6 milyona okeyim

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,798
16,764
113
Az paran olur rahat edemezsin kafanda borçlar döner , çok paran olur nereye harcicam diye kafanda elli tilki gezer ev araba alırsın nazara gelirsin Rabbim kem gözlerden korusun
Rabbim az verip baktirmasin çok verip azdirmasin inşallah

eminyesir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
115
86
28
Bana valla suanlik 50 100 bin yeterdi manitayi yurttan çıkarmışlar ev tutmam gerekiyor ona sıkıntı 2 ay sonra evlenecem

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
2,127
113
Ne alabildiğin kadar ev alması yeğen bodrumda 1 villa 40 milyon 1 milyon dolarlar alamazsın 1 milyon para değil
Alabildiğin kadar ev al deyince Bodrumdan villa almak mı anlıyorsun dostum. O paraya Beylikdüzünden 40 tane stüdyo daire alırsın. Ver hepsini kiraya gitsin. Hem enflasyon karşısında da ezilmezsin. Gayrimenkul alan enflasyonun, doların karşısında ezilmez. Gariban ezilir

azalea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,840
1,553
113
3-4 milyon yeter fazlasında gözümüz yok 🤣🤣

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,238
11,325
113
20/30 bandina kumari ve isi birakirim kesin ve net

milko

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
26
22
3
20 yıllık maaşım Cash elimdeyse her şeyden el ayak çekerim. Yani 15m lazım

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
816
335
63
500 k beni yeni doğmuş kuş gibi yapardı. Ama uzun bir süre ara verdik toparlayamayacağız yemeyip borç ödeyeceğiz

decoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,994
805
113
Öyle bi para yok kankacım insanoğluyum ben bi dağ altın versen ikincisini istiyo musun desen yok demem. Yürürken bisikletim olsun, bisiklet olunca araba olsun, araba olunca lüksünden olsun diye hayal kurarım, isterim. Benim rahatım borcumun derdimin bitmesiyle değil istediğimin olmasıyla ölçülebilir ki insanoğlunun isteği asla bitmeyeceği için öyle bi para yok.

not: 1m dolar olsaydı en azından bitene kadar yerdik :D

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,830
3,843
113
200 bin olsa yeter borca vs
2 m olsa rahat ederz