- 5,198
- 2,824
- 113
Fazla bir borcum yok , daha rahat yaşayabilmek adına bir 10 Milyon TL kenarda olsa hayır demem , kimse de hayır demez , hayal kurması güzel ama kolay da değil . herkesin gönlüne göre olsun dileklerimle
Ne zaman en yakını dostYok bedava turnuvaya katılcan siteden
128 milyon dolardüşünün slotta max vurdunuz yada 10 maç kombine yaptın geldi kaç para sizi kurtarırdı bana şöyle havadan bir 100.000 gelse borçları kapatıyorum
Ne alabildiğin kadar ev alması yeğen bodrumda 1 villa 40 milyon 1 milyon dolarlar alamazsın 1 milyon para değil1 milyon doların varsa artık ezilenler sınıfından, azınlık olan ezenler sınıfına terfi etmişsindir. Onun çizgisi 1 milyon dolar ve üstüdür. Alabildiğin kadar ev alırsın. Ülkede dolarizasyon ve enflasyon sürekli yükselse bile sen etkilenmezsin. Gayrimenkulu, arsası olanlar enflasyondan veya dolardan etkilenmez. İsterse dolar 100 lira olsun, yıllık enflasyon da 3 hanelerde olsun
Alabildiğin kadar ev al deyince Bodrumdan villa almak mı anlıyorsun dostum. O paraya Beylikdüzünden 40 tane stüdyo daire alırsın. Ver hepsini kiraya gitsin. Hem enflasyon karşısında da ezilmezsin. Gayrimenkul alan enflasyonun, doların karşısında ezilmez. Gariban ezilirNe alabildiğin kadar ev alması yeğen bodrumda 1 villa 40 milyon 1 milyon dolarlar alamazsın 1 milyon para değil
1.5m alırsam elimi ayağımı çekerimdüşünün slotta max vurdunuz yada 10 maç kombine yaptın geldi kaç para sizi kurtarırdı bana şöyle havadan bir 100.000 gelse borçları kapatıyorum
Sen onu milyon olarak yaz dost yanlış anlamasınlar20/30 bandina kumari ve isi birakirim kesin ve net