Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Skyloftsbet 777 Deneme Bonusu

Beyazadam

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,148
493
83
Arkadaşlar. Papara ile bir siteden çekim vericegim. Ama papara hesabı acamiyorum. Tel nomda papara hesabı 3 kere açıp sildiğiniz için yeni acamazsiniz bu noyla diyor. Bosta tel nosu olan varsa. Benim adima papara açıp parayı çekebilir miyiz. Güvenilir biri yazarsa forumda . Ve çektikten sonra da o paparayi sileriz. Bir miktarını da veririm paranin
Sakat is papara dosyqlqri kabarık

nurkar3458

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6
4
3
Güzel bonus isim biraz zor söyleniyor ama biraz araştırdım lisans doğru ve otel cıkıyor sıteye ait

mstfoztrk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,359
1,056
113
Kasa 5500 oldu 400 çekim verildi gelirse haber veririm

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,222
1,057
113
Arkadaşlar. Papara ile bir siteden çekim vericegim. Ama papara hesabı acamiyorum. Tel nomda papara hesabı 3 kere açıp sildiğiniz için yeni acamazsiniz bu noyla diyor. Bosta tel nosu olan varsa. Benim adima papara açıp parayı çekebilir miyiz. Güvenilir biri yazarsa forumda . Ve çektikten sonra da o paparayi sileriz. Bir miktarını da veririm paranin
Dostum nasıl sildin peki? Benim tel numaram eski hesapta kayıtlı onu silip aynı numarayla yeni hesap açmak istiyorum