Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotpin 250 FreeSpin Deneme Bonusu ( Yatırımlı )

Brkchdr39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
141
53
28
slotpin2.com
250 yatırım istiyor min 500 Max 1000 çekim diyor ama çevrimi falan da var bakarsınız
Ben üye olmadım gördüm atayım dedim
Biliyorsunuz şu sıralar doğru düzgün site kalmadı artık vakit geçirmek isteyen olur diye paylaştım
FreeSpin'den kazanmış olduğunuz tutarı minimum 15 katı, Yatırmış olduğunuz tutarı minimum 2 katı olarak çevirip minimum 500 TL, max.1000 TL olarak çekebilirsiniz .

aksdak23

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
27
17
3
Bakiye 5000 olmasına gerek yok ben canlıya sordum freespin kazancını 10 kat çeviriyormuşsun bakiye 500 ve üstüyse 250 yatırıp onu da 2 kat çeviriyormuşsun min 500 maks 1000.
Alınır mı böyle bir risk bence alınmaz. Girin vakit geçirin işte kardo

Jokkers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,385
1,400
113
slotpin2.com
250 yatırım istiyor min 500 Max 1000 çekim diyor ama çevrimi falan da var bakarsınız
Biliyorsunuz şu sıralar doğru düzgün site kalmadı artık vakit geçirmek isteyen olur diye paylaştım
Saçma sapan birşey olduğunu bile bile paylaşmak nedir ya

aksdak23

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
27
17
3
Saçma sapan birşey olduğunu bile bile paylaşmak nedir ya
Dostum bir şey demek istemiyorum ama kör müsün mg sıkılan vardır takılsın vakit geçirsin diye paylaştım zorla mı üye yapıyoruz seni. Bu nedir ya her paylaşımın altında bunun gibi en az 8 10 tane dallama üşüşüp aynı repliği yazıyor. Az bir silkelen kendine gel yazmadan önce ben napıyorum diye bir düşün Allah aşkına ya

Lawlss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,347
6,761
113
Bakiye 5000 olmasına gerek yok ben canlıya sordum freespin kazancını 10 kat çeviriyormuşsun bakiye 500 ve üstüyse 250 yatırıp onu da 2 kat çeviriyormuşsun min 500 maks 1000.
Alınır mı böyle bir risk bence alınmaz. Girin vakit geçirin işte kardo
5. Almış olduğunuz Bonus ile bakiyenizi 5.000₺ yaptıktan sonra 500₺ olarak çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz, bu işlemden sonra arkada kalan bakiye silinecektir.

böyle yazmışlar bonus kurallarına ,kesin yatırımdan sonra caz yapar bunlar :D

EXAMPLE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,481
1,008
113
Dostum bir şey demek istemiyorum ama kör müsün mg sıkılan vardır takılsın vakit geçirsin diye paylaştım zorla mı üye yapıyoruz seni. Bu nedir ya her paylaşımın altında bunun gibi en az 8 10 tane dallama üşüşüp aynı repliği yazıyor. Az bir silkelen kendine gel yazmadan önce ben napıyorum diye bir düşün Allah aşkına ya
Hazır soyulmuş salatalık olmadan olmaz sadece tuzlayıp isiracaklar işine gelen alır işime gelmedi almadım bu kadar basit

Brknatlkn

Beşiktaşlı Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
560
244
43
Beyler elimde çok güzel bi köprü var ilgilenenler dm

Jokkers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,385
1,400
113
Kelimelerine dikkat et adamın canı sıkma dallama falan hayırdır @Daimon @Shellac uyaracakmisiniz sovelimmi

merdoflu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
220
90
28
5000 Yap 500 Yatır 500 Çek Yatırımıda 2x Çevir Minimum 500 max 1000 yatırımı Çek çöp MK uğraşılmaz 500 yatırıp 1000yapamayan zaten bıraksın bu dümeni bonusu alana kadar 500 yatırın 1000 yapın daha iyi tertemizmq

Wajjj

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,849
1,655
113
Gerek yok Rizespor maçı ilk yarı 1.5 üst girildi

alkansglm

Ne dersin biraz gezintiye çıkalım mı😉
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,789
1,616
113
slotpin2.com
çok güzel bonus teşekkürler almayacağım