Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sms Dolandırıcılık Hk.

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
936
493
63
Arkadaşlar bunlar dolandırıcılik üzerine sms lerdir inanmayın.attıkları linkler UYAP ve edevletin kopya siteleridir.
Yalniz helal olsun metni güzel yazmışlar ama bakanlıktan felan mesaj geldimi numara yazmaz direk bakanlik vb devlet kurumu kendi adiyla atar

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,598
2,984
113
Şöyle sms gelsede billur geçsem diye can atıyorum
Ben geçtim bi kere :D girdim o siteye TC şifre salladım girdi iban verdi orda 18700 diyordu aradım bunları dedim 18 var 700 çıkmıyor yardımcı olursanız ödücem diye 18 ödeyin sıkıntı yok diyor:D dedim yok 700 atın bana eksiksiz ödücem falan yemedi ibneler :D

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
501
164
43
bu sms lerı sılmeyın arkadaşlar ılerde ıadeye çağırırlarsa payfıxle ılgılı dolandırıldım dersınız ordakı linke tıkladım benden habersız işlemler yapılmış dıye

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
936
493
63
Beni arayan yaşam formu kontrol için isim sordu salih bozok dedim bekletti ve dedi ki salih bey adınıza yasadışı kumardan para cezası var bunlar beni dolandırırsa beni vurun
Bi 10 sene önce kardeşimi liseye giderken aramislardi. Babamın hattini kullaniyordu,o da teee ne zaman kahvedeyken senetli masaj aleti almisti benim aklima o geldi. Adam hacze gelicez felan dedi. Bende iyi tamam bekliyoz ddyip evin onunde elde sopalarla beklemistik. Gele gele sivil polis gelmişti 😁

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
501
164
43
ama bu çok mantıklı
2024 un 9 cu ayında ıfade vermıştım o zaman dosyanız sevk edılmıştır dıye smsler atıyodular altınada sahte uyap dosya sorgulama sayfası yapmışlardı emnıyeette gosterdım ıfade verırken aldı ıfadeyı yazdı yolladı ceza fılanda kesmedıler

Halilbirdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
214
48
28
Bankada ceza dosyası vs diye gelmişti ama 1 ay oldu cezamı çekmek istiyorum arayacaz dediler aramiyorlar salagiz ya UYAP a hic girmiyoruz saniyorlar