- 551
- 207
- 43
Arkadaşlar bunlar dolandırıcılik üzerine sms lerdir inanmayın.attıkları linkler UYAP ve edevletin kopya siteleridir.
Ekli dosyalar
-
193.8 KB Görüntüleme: 200
Şöyle sms gelsede billur geçsem diye can atıyorumArkadaşlar bunlar dolandırıcılik üzerine sms lerdir inanmayın.attıkları linkler UYAP ve edevletin kopya siteleridir.
Yalniz helal olsun metni güzel yazmışlar ama bakanlıktan felan mesaj geldimi numara yazmaz direk bakanlik vb devlet kurumu kendi adiyla atarArkadaşlar bunlar dolandırıcılik üzerine sms lerdir inanmayın.attıkları linkler UYAP ve edevletin kopya siteleridir.
Ben bir taneyi aradim 7.5 dk sıra bekledim sıkılıp kapattım 😁Şöyle sms gelsede billur geçsem diye can atıyorum
Beni arayan yaşam formu kontrol için isim sordu salih bozok dedim bekletti ve dedi ki salih bey adınıza yasadışı kumardan para cezası var bunlar beni dolandırırsa beni vurunBen bir taneyi aradim 7.5 dk sıra bekledim sıkılıp kapattım 😁
Ben geçtim bi kereŞöyle sms gelsede billur geçsem diye can atıyorum
ama bu çok mantıklıbu sms lerı sılmeyın arkadaşlar ılerde ıadeye çağırırlarsa payfıxle ılgılı dolandırıldım dersınız ordakı linke tıkladım benden habersız işlemler yapılmış dıye
Bi 10 sene önce kardeşimi liseye giderken aramislardi. Babamın hattini kullaniyordu,o da teee ne zaman kahvedeyken senetli masaj aleti almisti benim aklima o geldi. Adam hacze gelicez felan dedi. Bende iyi tamam bekliyoz ddyip evin onunde elde sopalarla beklemistik. Gele gele sivil polis gelmişti 😁Beni arayan yaşam formu kontrol için isim sordu salih bozok dedim bekletti ve dedi ki salih bey adınıza yasadışı kumardan para cezası var bunlar beni dolandırırsa beni vurun
2024 un 9 cu ayında ıfade vermıştım o zaman dosyanız sevk edılmıştır dıye smsler atıyodular altınada sahte uyap dosya sorgulama sayfası yapmışlardı emnıyeette gosterdım ıfade verırken aldı ıfadeyı yazdı yolladı ceza fılanda kesmedılerama bu çok mantıklı
Sildim bile dostbu sms lerı sılmeyın arkadaşlar ılerde ıadeye çağırırlarsa payfıxle ılgılı dolandırıldım dersınız ordakı linke tıkladım benden habersız işlemler yapılmış dıye
Inanmıyoruz zaten 🤣Arkadaşlar bunlar dolandırıcılik üzerine sms lerdir inanmayın.attıkları linkler UYAP ve edevletin kopya siteleridir.
Sen inanmayabilirsin.ben olurda tufaya düşecek arkadaşlar olmasin diye paylastimInanmıyoruz zaten 🤣
Millet genelde anasını babasını herkesi kayıt ettiği için böyle bir SMS gördüğünde tiklayabilir onlarSen inanmayabilirsin.ben olurda tufaya düşecek arkadaşlar olmasin diye paylastim
Aynen dostum.Millet genelde anasını babasını herkesi kayıt ettiği için böyle bir SMS gördüğünde tiklayabilir onlar
Bunlara düşecek adam varsa cidden düşsün zaten yaaa yıl 2025 aqq buna düşende ne bileyim yaniSen inanmayabilirsin.ben olurda tufaya düşecek arkadaşlar olmasin diye paylastim
bunlardan ne paralar vuruyorlar bi bilsen dostumBunlara düşecek adam varsa cidden düşsün zaten yaaa yıl 2025 aqq buna düşende ne bileyim yani