- 2,875
- 2,041
- 113
Eee memleketin %51 i akpli olunca normal 😁😁😁bunlardan ne paralar vuruyorlar bi bilsen dostum
Eee memleketin %51 i akpli olunca normal 😁😁😁bunlardan ne paralar vuruyorlar bi bilsen dostum
BendeŞöyle sms gelsede billur geçsem diye can atıyorum
Dolandırıcı zaten bunlarArkadaşlar bunlar dolandırıcılik üzerine sms lerdir inanmayın.attıkları linkler UYAP ve edevletin kopya siteleridir.
Bi sefer geçtim dosyanızın son günü diyen yeri aradım iban istedim bu parayı hemen gönderirim ama bu gece sabaha kadar seni zikerim dedim karıya küfür edip kapattı telefonu 🤣🤣Şöyle sms gelsede billur geçsem diye can atıyorum
Söylediğin mantıklı ama bu ülkede olmazbu sms lerı sılmeyın arkadaşlar ılerde ıadeye çağırırlarsa payfıxle ılgılı dolandırıldım dersınız ordakı linke tıkladım benden habersız işlemler yapılmış dıye
dosyamm UYAP diye site başlangıcı olmaz zatenArkadaşlar bunlar dolandırıcılik üzerine sms lerdir inanmayın.attıkları linkler UYAP ve edevletin kopya siteleridir.
asıl bu ulkede olur kımse bılmıyorkı savcı hakımler adamhesabını kıralamış gıtmış demış benden habersız işlem yapmışlar savcıda o kişiye ınanıyor anlasa zaten yemez o yalanıSöylediğin mantıklı ama bu ülkede olmaz