- 781
- 305
- 63
Kendi bilecekleri iş.Ya adam 300 lira için başınız yanar yapmayın diyor bunlar hala ısrarla anlatıyorlar şöyle yaptım böyle yaptım diye
Ekli dosyalar
-
248.8 KB Görüntüleme: 20
Kendi bilecekleri iş.Ya adam 300 lira için başınız yanar yapmayın diyor bunlar hala ısrarla anlatıyorlar şöyle yaptım böyle yaptım diye
Sen öyle san güzel kardeşim, skinde bile değil adamların. ip dediğin şey çok kolay değiştiriliyor kendini aklayamazsın.Devlet bu konuda uzman o şahısın hesabına kim girmiş nerden girmiş hangi ülkeden girilmiş ip sine kadar bulur. Hayırdır ya sen girdin adamin banka hesabına diyecek he nerde yaşıyoruz taş devrindemi
Bu nasıl bir uzmanlık kardeşim neler yaptında bunlar geldi başınaKendi bilecekleri iş.
Madem dolandırıcı beni sectiler öyle biri olsam o şahısın hesabına girsem neden 100 200 tl çekeyim kendi hesabıma. Ayrıca ben malmiyim öyle bir durumda kendi hesabıma çekeyim. Bizde ağaçtan oluşmadık kardeşim ağzımız varSen öyle san güzel kardeşim, skinde bile değil adamların. ip dediğin şey çok kolay değiştiriliyor kendini aklayamazsın.
Heeee aynen uzmanlık şu gördüğün dosyaların bir çoğu birbiryle bağlamtılı bazıları kapatılıp tek dosyaya dönüştürülmüş durumda sen devlet uzman diyorsunya bir kamera kaydına bakmaya bile yeltenmiyorlar. Kime neyi anlatmaya çalışıyorumki bildiğiniz yoldan devam edin kardeşim. Ama yarın birgün bu diyaloğumuz aklınıza gelince ah vah çekersinizBu nasıl bir uzmanlık kardeşim neler yaptında bunlar geldi başına
Git hadi hakime aynısını söyle bırak 100 tl yi 1 tl bile olsa olmuyor o işler öyle.Madem dolandırıcı beni sectiler öyle biri olsam o şahısın hesabına girsem neden 100 200 tl çekeyim kendi hesabıma. Ayrıca ben malmiyim öyle bir durumda kendi hesabıma çekeyim. Bizde ağaçtan oluşmadık kardeşim ağzımız var
Şükürler olsun kardeşim hesaplarim bomboş kuruş param yok dosyamda yokHeeee aynen uzmanlık şu gördüğün dosyaların bir çoğu birbiryle bağlamtılı bazıları kapatılıp tek dosyaya dönüştürülmüş durumda sen devlet uzman diyorsunya bir kamera kaydına bakmaya bile yeltenmiyorlar. Kime neyi anlatmaya çalışıyorumki bildiğiniz yoldan devam edin kardeşim. Ama yarın birgün bu diyaloğumuz aklınıza gelince ah vah çekersiniz
zehirli oku attın reis geçmiş olsunŞükürler olsun kardeşim hesaplarim bomboş kuruş param yok dosyamda yok
Ama seni dinleyeceğim merak etme daha da işim olmaz böyle şeylerleGit hadi hakime aynısını söyle bırak 100 tl yi 1 tl bile olsa olmuyor o işler öyle.
Reis bu seninmi masaallah bu nedirKendi bilecekleri iş.
İnşaallah çıkmazda dosyan olaydan 1-2 yıl sonra emniyetten aramaya başlıyorlar ifade için genelde.Şükürler olsun kardeşim hesaplarim bomboş kuruş param yok dosyamda yok
Ölümlü dünya be kardeşim bugün olanı yiyeceksin başka dünya yok bak adamın dünyaları vardı eğlenirken sahnede paket oldu kim derdi ki ölecek diye fani dünya takma 10 tl paran varsa 11 tl yezehirli oku attın reis geçmiş olsun
Reis ne naptın böyle kaç tane suça bulaştınKendi bilecekleri iş.
Ama kumarda yememek lazım demin gene holigan ırzımıza geçti 😂 slotu rezillikte başı çekerÖlümlü dünya be kardeşim bugün olanı yiyeceksin başka dünya yok bak adamın dünyaları vardı eğlenirken sahnede paket oldu kim derdi ki ölecek diye fani dünya takma 10 tl paran varsa 11 tl ye
bir defa çağırdılar 5 6 sene önce hesabıma 50 tl geldi onu sordular dedim ne bileyim kaç sene geçmiş üzerinden heralde karaborsa bile almıştım biletin paranini gönderdim sonra beni engelledi lavuk odur dedim öyle kapandi gittiİnşaallah çıkmazda dosyan olaydan 1-2 yıl sonra emniyetten aramaya başlıyorlar ifade için genelde.
Hepsi benzeri muhabbetlerden 2-3 olaydan ayrı ayrı davalarReis ne naptın böyle kaç tane suça bulaştın
Ne suçları bunlar reis baya varHepsi benzeri muhabbetlerden 2-3 olaydan ayrı ayrı davalar
Slotu parasını sevmeyen oynar reis iki mac yaz keyfine bak. Bedava verirlerse spin onu çevirAma kumarda yememek lazım demin gene holigan ırzımıza geçti 😂 slotu rezillikte başı çeker
Dolandırıcılık diye geçiyorNe suçları bunlar reis baya var