Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Son Zamanlarda Dolandırıcılık

swindler99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
781
305
63
Devlet bu konuda uzman o şahısın hesabına kim girmiş nerden girmiş hangi ülkeden girilmiş ip sine kadar bulur. Hayırdır ya sen girdin adamin banka hesabına diyecek he nerde yaşıyoruz taş devrindemi
Sen öyle san güzel kardeşim, skinde bile değil adamların. ip dediğin şey çok kolay değiştiriliyor kendini aklayamazsın.

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,085
489
83
Sen öyle san güzel kardeşim, skinde bile değil adamların. ip dediğin şey çok kolay değiştiriliyor kendini aklayamazsın.
Madem dolandırıcı beni sectiler öyle biri olsam o şahısın hesabına girsem neden 100 200 tl çekeyim kendi hesabıma. Ayrıca ben malmiyim öyle bir durumda kendi hesabıma çekeyim. Bizde ağaçtan oluşmadık kardeşim ağzımız var

swindler99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
781
305
63
Bu nasıl bir uzmanlık kardeşim neler yaptında bunlar geldi başına
Heeee aynen uzmanlık şu gördüğün dosyaların bir çoğu birbiryle bağlamtılı bazıları kapatılıp tek dosyaya dönüştürülmüş durumda sen devlet uzman diyorsunya bir kamera kaydına bakmaya bile yeltenmiyorlar. Kime neyi anlatmaya çalışıyorumki bildiğiniz yoldan devam edin kardeşim. Ama yarın birgün bu diyaloğumuz aklınıza gelince ah vah çekersiniz

swindler99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
781
305
63
Madem dolandırıcı beni sectiler öyle biri olsam o şahısın hesabına girsem neden 100 200 tl çekeyim kendi hesabıma. Ayrıca ben malmiyim öyle bir durumda kendi hesabıma çekeyim. Bizde ağaçtan oluşmadık kardeşim ağzımız var
Git hadi hakime aynısını söyle bırak 100 tl yi 1 tl bile olsa olmuyor o işler öyle.

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,085
489
83
Heeee aynen uzmanlık şu gördüğün dosyaların bir çoğu birbiryle bağlamtılı bazıları kapatılıp tek dosyaya dönüştürülmüş durumda sen devlet uzman diyorsunya bir kamera kaydına bakmaya bile yeltenmiyorlar. Kime neyi anlatmaya çalışıyorumki bildiğiniz yoldan devam edin kardeşim. Ama yarın birgün bu diyaloğumuz aklınıza gelince ah vah çekersiniz
Şükürler olsun kardeşim hesaplarim bomboş kuruş param yok dosyamda yok

Ekli dosyalar

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
719
853
93
bu tokatçılardan hiç yoktan 2000tl almışımdır arada yazıyorlar wpden alıp çıkıyorum

swindler99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
781
305
63
Ölümlü dünya be kardeşim bugün olanı yiyeceksin başka dünya yok bak adamın dünyaları vardı eğlenirken sahnede paket oldu kim derdi ki ölecek diye fani dünya takma 10 tl paran varsa 11 tl ye
Ama kumarda yememek lazım demin gene holigan ırzımıza geçti 😂 slotu rezillikte başı çeker

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,085
489
83
İnşaallah çıkmazda dosyan olaydan 1-2 yıl sonra emniyetten aramaya başlıyorlar ifade için genelde.
bir defa çağırdılar 5 6 sene önce hesabıma 50 tl geldi onu sordular dedim ne bileyim kaç sene geçmiş üzerinden heralde karaborsa bile almıştım biletin paranini gönderdim sonra beni engelledi lavuk odur dedim öyle kapandi gitti