- 97,020
- 73,332
- 113
Bu yorumum tutar da fener şampiyon olursa fenerlilerden viski bekliyorum @Gokhandgnc35Şampiyonluğu kaybettiğiniz kırılma maçı olacak
Bu yorumu not al fener şampiyon olursa viskin benden dostumBu yorumum tutar da fener şampiyon olursa fenerlilerden viski bekliyorum @Gokhandgnc35
GS besiktasa yenilirse şampiyon fenerBu yorumu not al fener şampiyon olursa viskin benden dostum
Valla dost beşiktaş yenerse zaten gsnin gittiği o deplasmanlardan hepsinden 3 puan alması mucizeGS besiktasa yenilirse şampiyon fener
fener beşiktaşa güvenmesin beşiktaş ikisinide çinterGS besiktasa yenilirse şampiyon fener
Fenerin Beşiktaş maçına kadar hiçbir maçta takilacagini düşünmüyorum bende hadi zorlarsa belki bizimkilerle berabere kalır o da imkansız gibi Beşiktaş'a kadar takılmazsa gerisi gelirValla dost beşiktaş yenerse zaten gsnin gittiği o deplasmanlardan hepsinden 3 puan alması mucize
Ben de Trabzonsporluyum.Fenerin Beşiktaş maçına kadar hiçbir maçta takilacagini düşünmüyorum bende hadi zorlarsa belki bizimkilerle berabere kalır o da imkansız gibi Beşiktaş'a kadar takılmazsa gerisi gelir
Cuestaya 8 milyon dolar veren net cebine para indirmiştir başka açıklaması yokBen de Trabzonsporluyum.
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında ki en büyük fark şu an deplasman maçları.
Galatasarayın deplasman maçları
Alanyaspor
Beşiktaş
Trabzonspor
Eyüpspor
Samsunspor
Göztepe
Ama Fenerin deplasmanları bir tık daha kolay.
Bodrum
Sivasspor
Başakşehir
G.antep
Hatayspor
- Galatasaray hele ki bu oyunla devam ederse hakemler bile Gs'yi kurtaramaz.
Okan Gs'nin hocası olacak kapasitede değil dün bir kez daha kanıtladı zaten.
80de gol yememek için Cuestayı alıyor oyuna 2dk sonra penaltı yaptırıyor.
Ondan sonra defasnları çıkartıp forvet alıyor![]()