- 13
- 0
- 1
ÖDEDİ BEYLER KİMLİK DOĞRULAMAYI YAPIP ÇEKİM VERİN 8 saatte geldibeyler 1 saat önce talep verdim düdüklendim galiba gelirse güncellerim
ÖDEDİ BEYLER KİMLİK DOĞRULAMAYI YAPIP ÇEKİM VERİN 8 saatte geldibeyler 1 saat önce talep verdim düdüklendim galiba gelirse güncellerim
yatır multi falan değilse sorunsuz cekersinHesabıma girdim 500 frespin vardı 500 TL kazanç verdi 20 bin yaptım 4 bin yatırım yaparsam hepsini cekebiliyorum sizce yatiriyimmi
Multi değil broyatır multi falan değilse sorunsuz cekersin
Reis bende 50 bin yaptım ama yatirmaya korkuyorum valla 2 arada bir derede kaldık.yatır multi falan değilse sorunsuz cekersin
Bilmiyoruz ki yüklü çeken var mı 20 bin TLDost benim de kasa 20 arada kaldım yatırırlar mı diye
Şans diyip deneyeceğiz galiba haber veririm sana bi 3 bin atıp deneyeceğimBilmiyoruz ki yüklü çeken var mı 20 bin TL
Hadi inşallah öder bakalım 20 binde bıraktık bakiyeyiŞans diyip deneyeceğiz galiba haber veririm sana bi 3 bin atıp deneyeceğim
Bana vermedi.bayada yatirimim varÖder bence site bu bonusu herkese veriyor vermedi diyeni görmedim daha
10k çektimBana vermedi.bayada yatirimim var