- 1,385
- 1,400
- 113
Fenerbahçe 11 de 11 yapar şampiyon olur
Fenerbahçe her branstan getirdi Avrupa kupasını kral müzeye bakmanı oneririm o millet daha önce de yaşadı Avrupa sevincini.Türkiyede herhangi bir takımın avrupadan kupa getirmedikçe Galatasaraya avrupa konusunda laf söylemesi haddi değildir. Haddinizi bilin. Biz bu millete o sevinci bir kere yaşattık. Siz kim oluyorsunuz da avrupa konusunda bize laf söyleyebiliyorsunuz ya? Gören de fener her yıl şlde final oynuyo sanır. Klişe olacak ama hadi görelim 1 tane de kupa siz getirin
Getiremezsiniz vizyon yok çünkü
Doğru diyorsun gs liler gibi kendini yere atıp penaltı almayı beceremiyorlarLan şu an 6 puan önde olsa Fenerbahçe yine şampiyon olamaz o derece 🤣
beşiktaş şuan tam formunda morinyo ilk yarı defans oynayıp çok atak yaptırmaz o sıra beşiktaş gol bulursa vermez maçıFenere maç vermenize gerek yok ki Fener her türlü kazanır o maçı bromKendi sahamızda.
Galatasaray taraftarıyım ancak Galatasaray'ı zor maçlar bekliyor puanlar kaybedecek, fenerbahçe kalan maçlarda hata yapmaz ve şampiyon olurevet ligde işler kızışıyor fanatik fenerliyim puan farkı 4 galatasarayin fikstürü zor olduğu için aradaki farkın kapanacağını düşünüyorum ama malasef fenerbahcede Cenabet takım olduğu için onunda takılma ihtimali var ondan dolayı emin konuşamıyorum 26 yaşındayım en son şampiyon olduğumuzda 15 yaşındaymışım
Fenerbahce Şampiyon Olursa 2k Dağıtacam Forumda O Kadar Kafayı Yedim jaiqu2 🙄🙄😠😠
Siz ne düşünüyorsunuz nolacak
Galatasaray taraftarıyım ancak Galatasaray'ı zor maçlar bekliyor puanlar kaybedecek, fenerbahçe kalan maçlarda hata yapmaz ve şampiyon olur
Kalbim kırık
Bizim ne zaman yüzümüz gülecek