Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Süperlig Şampiyonu Kim Olacak

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
471
154
43
fenerbahçe okan buruk sayesınde şampiyon olucak bu sene

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,798
932
113
Türkiyede herhangi bir takımın avrupadan kupa getirmedikçe Galatasaraya avrupa konusunda laf söylemesi haddi değildir. Haddinizi bilin. Biz bu millete o sevinci bir kere yaşattık. Siz kim oluyorsunuz da avrupa konusunda bize laf söyleyebiliyorsunuz ya? Gören de fener her yıl şlde final oynuyo sanır. Klişe olacak ama hadi görelim 1 tane de kupa siz getirin
Getiremezsiniz vizyon yok çünkü
Fenerbahçe her branstan getirdi Avrupa kupasını kral müzeye bakmanı oneririm o millet daha önce de yaşadı Avrupa sevincini. :)

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,339
669
113
Fenere Angelottiyi getir Messi ve Ronaldoyu al defansa Van Dijki al yine şampiyon olamaz 🤦‍♂️ Konunun açılması bile saçma fener şampiyon olsun 20 kişiye 1000 veririm🤣

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,339
669
113
Lan şu an 6 puan önde olsa Fenerbahçe yine şampiyon olamaz o derece 🤣

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,153
6,958
113
Bizde adak adayalım Fenerbahçe şampiyon olursa 2 kişi 500 kağıt

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
969
318
63
Gs'li olarak söylüyorum fb kalan maçların da puan kaybetmez Gs ise şu oyunla hiç bir maçı garanti değil hala CUESTA'nin hareketinin şokundayım fb biri bile şu hareketi hayal edemezdi 😡

Baronizm

Fagaizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,310
4,573
113
Avrupadanda elendik aiqiqi 🙄🙄🙄🙄😪😪

Askar31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
702
262
63
evet ligde işler kızışıyor fanatik fenerliyim puan farkı 4 galatasarayin fikstürü zor olduğu için aradaki farkın kapanacağını düşünüyorum ama malasef fenerbahcede Cenabet takım olduğu için onunda takılma ihtimali var ondan dolayı emin konuşamıyorum 26 yaşındayım en son şampiyon olduğumuzda 15 yaşındaymışım

Fenerbahce Şampiyon Olursa 2k Dağıtacam Forumda O Kadar Kafayı Yedim jaiqu2 🙄🙄😠😠

Siz ne düşünüyorsunuz nolacak
Galatasaray taraftarıyım ancak Galatasaray'ı zor maçlar bekliyor puanlar kaybedecek, fenerbahçe kalan maçlarda hata yapmaz ve şampiyon olur

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,261
1,471
113
hakemle fedarasyonla zaten gs şampiyon oluyor bunun
ali koçuda eklersek şampiyonu tarışmaya veya türkiyede futbolmu oynanıyor tartışmaya gerek gs görüyıosunuz ligde şampiyon olur avrupada youngboys elenebiliyo buda futbol kalitesi vs

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,832
1,467
113
Fenerbahçe zayıf rakibi karşısında sampiyon olacaktır.

mstfoztrk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,359
1,056
113
10 kişi samsuna gol atamayan takım şampiyonluğu haketmiyor zaten. Şampiyon gs