- 69
- 20
- 8
Lan iki kere 100 lira gönderdiler birbirlerinden haberleri yok ksjcksjdjsjckksjcksjxdjsj100 lira cekim odendi arkadaslar tavsiyem sweet dice oynayin 3 kere oyuna aldi 1067 lirayla ciktim direkt cekim verdim
Lan iki kere 100 lira gönderdiler birbirlerinden haberleri yok ksjcksjdjsjckksjcksjxdjsj100 lira cekim odendi arkadaslar tavsiyem sweet dice oynayin 3 kere oyuna aldi 1067 lirayla ciktim direkt cekim verdim
Papara Çekim oluyormuLan iki kere 100 lira gönderdiler birbirlerinden haberleri yok ksjcksjdjsjckksjcksjxdjsj
denemedim bilmiyorumPapara Çekim oluyormu
suratbet232.comLink varmi arkadaşlar
Şuan güncelleme varmış güncelleme bitince bonus bitti derler boşa üye oldukLink varmi arkadaşlar
cloverdan vazgeçmem öyle bir oyun ki 8 tl lik bette 7 k veriyorSende benim gibi clover goldcusn anlaşılan bende 1000 yaptım çektim 100 çok dengesiz oyun bazen 100 lirayla gir 5 bin yapabilirsin 1 spinle
100 ü 200 yaptı dahada vermedi açık fln değil şansa almışsın 4-5 betten oynuyordumSpor mantıklı değil tavsiye etmem freespin al slot kovala clover gold açık 4 betten basla
Ohaaaaa bu ne la böyleoha ilk defa bu kadar scatter görüom, çekim verildi atarlar herhalde
https://euioa.jxcsysekgu.net/EkEh8V6soV
8 dk da attı havale ileKac saate oduyor bu
knk 4 ten başlayıp 8 e kadar gidicektin senin kasa yetmemiş heralde bana dice 400 küsür vermişti yoksa zor zaten100 ü 200 yaptı dahada vermedi açık fln değil şansa almışsın 4-5 betten oynuyordum
150 verdiknk 4 ten başlayıp 8 e kadar gidicektin senin kasa yetmemiş heralde bana dice 400 küsür vermişti yoksa zor zaten
Sweet açıktı ne oynasam geldi 5 k yaptık 500 çekim verdik bakalım ödeyecekmi333fs Gates ve sweet dice
Fs kazancı slot alanında
1bin yap 100
2500 250
5k 500
Yatırım şartsız
Suratbet232.com
Anasayfadaki bonus talepten alınıyor
Bol şans mutlu bayramlar