- 340
- 154
- 43
Hala gelen giden yok
333fs Gates ve sweet dice
Fs kazancı slot alanında
1bin yap 100
2500 250
5k 500
Yatırım şartsız
Suratbet232.com
Anasayfadaki bonus talepten alınıyor
Bol şans mutlu bayramlar
[/QUOTE CK iui
Tebriklerşansımı zorlamadım 100 tl çekim talebi verdim. 10 15 dkya geldi
TebriklerÇekim geldi paylaşım için teşekkürler
15 dk bile sürmedi. bir tek ben çekimi verdiğim gibi canlıya yazdım böyle böyle diye ondan sonra hesap düzenlendi ve sonrada parayı yatırdılarİsmini beğenmeyip üye olmadığım ender sitelerden ama ödeme yapıyomuş deneyelim
Tebrikler ben denedim olmadı 40lira verdi onuda zaten 2500 nası yapayım15 dk bile sürmedi. bir tek ben çekimi verdiğim gibi canlıya yazdım böyle böyle diye ondan sonra hesap düzenlendi ve sonrada parayı yatırdılar
sanada geçmis olsun ben çevrimden sonra sweetten 1 tl betten spin aldım 600 katı verdi ondan sonrada yavaşça 1000 tl yapınca dedim bundan sonrası bka sarabilir çek sen 100 tlne bak işine. bu arada ben 31 martta aldım deneme bonusunu o zamanlar 1000 tl 100 lira veriodu sonra 2500 tlye cıkartmıslar. forumada yeni üye oldugum için bugun paylastım çekim talebiniTebrikler ben denedim olmadı 40lira verdi onuda zaten 2500 nası yapayım
Tebrikler15 dk bile sürmedi. bir tek ben çekimi verdiğim gibi canlıya yazdım böyle böyle diye ondan sonra hesap düzenlendi ve sonrada parayı yatırdılar