- 257
- 103
- 43
3k cevrim yaptiktan sonra 100tl yatirip 250tl havale ile çekim yapabilirsiniz. Uzun zamandir denemelerden çekim yapamiyordum bu bonusu kullandim ve çektim bir sıkıntı yaşamadım. Yatirim olayi benim de hoşuma gitmedi.
7 clover de 25tl betten spin cevirdim oyuna aldi sansa. bu tarz bonuslar icin fazla kasmamak lazimAnaları güzel miymiş?
En azindan var olan bonusu paylasiyorum bilader. Kac tane baslik gordum adamlar yatirimsiz deneme yazmislar, siteye bi giriyorsun deneme bonusu yok. Sana oyleleri mustehak pis cahil.Tmm hadi site daşşak geçiyor bunları paylaşma utanmıyormusunuz arkadaş
Pis cahil puhahahhahaEn azindan var olan bonusu paylasiyorum bilader. Kac tane baslik gordum adamlar yatirimsiz deneme yazmislar, siteye bi giriyorsun deneme bonusu yok. Sana oyleleri mustehak pis cahil.
zaten bonus şartları zor bird 150 tl için havale ile çekim yapıp ceza riskine ne gerek var ?En azindan var olan bonusu paylasiyorum bilader. Kac tane baslik gordum adamlar yatirimsiz deneme yazmislar, siteye bi giriyorsun deneme bonusu yok. Sana oyleleri mustehak pis cahil.
Yatırım hesapta mı kalıyor3k cevrim yaptiktan sonra 100tl yatirip 250tl havale ile çekim yapabilirsiniz. Uzun zamandir denemelerden çekim yapamiyordum bu bonusu kullandim ve çektim bir sıkıntı yaşamadım. Yatirim olayi benim de hoşuma gitmedi.
Kafana silah dayayip zorla oyna mi diyoruz bilader. Ben yatirdim ve cektim. Kendim denemesem zaten paylasmam. İsteyen dener herkesin hayatina kimse karişamaz.zaten bonus şartları zor bird 150 tl için havale ile çekim yapıp ceza riskine ne gerek var ?
Yok kanka kalmiyor. Şartlari oku istersen bi direk linke tiklaYatırım hesapta mı kalıyor
Değmez ozaman kanka saol yinede paylaşım içinYok kanka kalmiyor. Şartlari oku istersen bi direk linke tikla![]()
Paylaşımı ayrı bi gülünç bide onun üzerine gelip yorum yapması ayrı bi olayEn azindan var olan bonusu paylasiyorum bilader. Kac tane baslik gordum adamlar yatirimsiz deneme yazmislar, siteye bi giriyorsun deneme bonusu yok. Sana oyleleri mustehak pis cahil.
Kardesim senin zoruna ne gidiyor tam olarak? 500tl yatirip, 1000tl ceksen hosuna gider ama dimiPaylaşımı ayrı bi gülünç bide onun üzerine gelip yorum yapması ayrı bi olay
Şikayet edelim kanka. Ya da forumdan biraz adam toplayip dovmeye gidelim istersentehdit ediyor bu site. kazanca çökmeye çalıştı. küfürleşince tehditler gırla. ulan zaten girmişiz kumara. artık gözümüz öyle bir kör olmuş ki hiç bir duygu kalmadı. sadece sinir ve öfke var kazansakta kaybetsekte farkı yok. odunu vermiştim bunlara. he parayıda aldım sırf inattan![]()
G..lerine so..unlar3k cevrim yaptiktan sonra 100tl yatirip 250tl havale ile çekim yapabilirsiniz. Uzun zamandir denemelerden çekim yapamiyordum bu bonusu kullandim ve çektim bir sıkıntı yaşamadım. Yatirim olayi benim de hoşuma gitmedi.
Site dolandırıcı bnm parama döktüler yatırım yapmayınG..lerine so..unlar