Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Swissbet 250 TL Deneme Bonusu

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,761
1,420
113
Anaları güzel miymiş?

Extaxytance

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
257
103
43
Tmm hadi site daşşak geçiyor bunları paylaşma utanmıyormusunuz arkadaş
En azindan var olan bonusu paylasiyorum bilader. Kac tane baslik gordum adamlar yatirimsiz deneme yazmislar, siteye bi giriyorsun deneme bonusu yok. Sana oyleleri mustehak pis cahil.

tekergokhann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
579
212
43
En azindan var olan bonusu paylasiyorum bilader. Kac tane baslik gordum adamlar yatirimsiz deneme yazmislar, siteye bi giriyorsun deneme bonusu yok. Sana oyleleri mustehak pis cahil.
zaten bonus şartları zor bird 150 tl için havale ile çekim yapıp ceza riskine ne gerek var ?

Extaxytance

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
257
103
43
zaten bonus şartları zor bird 150 tl için havale ile çekim yapıp ceza riskine ne gerek var ?
Kafana silah dayayip zorla oyna mi diyoruz bilader. Ben yatirdim ve cektim. Kendim denemesem zaten paylasmam. İsteyen dener herkesin hayatina kimse karişamaz.

Extaxytance

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
257
103
43
Paylaşımı ayrı bi gülünç bide onun üzerine gelip yorum yapması ayrı bi olay
Kardesim senin zoruna ne gidiyor tam olarak? 500tl yatirip, 1000tl ceksen hosuna gider ama dimi :) zaten belirtmemis miyim ben “yatirim olayi benim de hoşuma gitmedi” diye. Daha ne istiyorsun anlamadim ki. Sana ne lazim soyle oyle bonus yapsinlar :)

cazzo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
241
110
43
tehdit ediyor bu site. kazanca çökmeye çalıştı. küfürleşince tehditler gırla. ulan zaten girmişiz kumara. artık gözümüz öyle bir kör olmuş ki hiç bir duygu kalmadı. sadece sinir ve öfke var kazansakta kaybetsekte farkı yok. odunu vermiştim bunlara. he parayıda aldım sırf inattan :D:D

Extaxytance

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
257
103
43
tehdit ediyor bu site. kazanca çökmeye çalıştı. küfürleşince tehditler gırla. ulan zaten girmişiz kumara. artık gözümüz öyle bir kör olmuş ki hiç bir duygu kalmadı. sadece sinir ve öfke var kazansakta kaybetsekte farkı yok. odunu vermiştim bunlara. he parayıda aldım sırf inattan :D:D
Şikayet edelim kanka. Ya da forumdan biraz adam toplayip dovmeye gidelim istersen :) bana çok masum yaklaştılar valla. Ama senin için doverim kanka ehehe :)

mesut166

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
171
36
28
Allah insanı şu bonusu alacak kadar düşürmesin

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,678
346
83
Deneme bonusuna yatırım mı istenitir bunlar da tam salak olum öyle yapıcaklarına 100-150 yollasınlar yatırım ne alak şsşs