- 2,153
- 1,099
- 113
Bol şanslar Charlie listeye beni yaz 😁
Sen benim gonderimr niye zipladin?ben sanami yazdım seninle muhattapda olmadım.ben erhanla makara yaptim seninle muhattapligim yok bak hala araya giriyorsunBenim gonderime yorum yapıp sus falan diyemezsin saygılı davranmani rica edeceğim.
Muhatapligin benimle yok mu ? Maziyi unutmuşuz eyvallahSen benim gonderimr niye zipladin?ben sanami yazdım seninle muhattapda olmadım.ben erhanla makara yaptim seninle muhattapligim yok bak hala araya giriyorsun
Ben konuştum zaten taşırken sikinti yok abiSen benim gonderimr niye zipladin?ben sanami yazdım seninle muhattapda olmadım.ben erhanla makara yaptim seninle muhattapligim yok bak hala araya giriyorsun
Tahir maça odaklanalim lütfenMuhatapligin benimle yok mu ? Maziyi unutmuşuz eyvallah
Devam kardeşim tartışmaya gerek yok kalp kırmak bise yakışmazTahir maça odaklanalim lütfen
La bro derdin ne tartismakmi?mevzu çıkartmaya çalışıyorsun ben konuyu kapatmaya çalışıyorum hala daha eseliyosun yahu.neyse bol sans diyip akiyorum burdanMuhatapligin benimle yok mu ? Maziyi unutmuşuz eyvallah
Aynen ortada mesele yokken mesele yaratmayalim eywDevam kardeşim tartışmaya gerek yok kalp kırmak bise yakışmaz
Aksine tartismamak tesekkurlerLa bro derdin ne tartismakmi?mevzu çıkartmaya çalışıyorsun ben konuyu kapatmaya çalışıyorum hala daha eseliyosun yahu.neyse bol sans diyip akiyorum burdan
Gerek yok doğru diyosun maç 2de yazıyor ama başlamamış halaDevam kardeşim tartışmaya gerek yok kalp kırmak bise yakışmaz
NBA 10 dk geç başlarGerek yok doğru diyosun maç 2de yazıyor ama başlamamış hala
Nba 10 dakika sonra başlıyor 02.10 da baslicakGerek yok doğru diyosun maç 2de yazıyor ama başlamamış hala
Eyvallah kardeşimBol şans diliyorum 🥰
Türkçenin anasını ağlatmışın yine abi 🤣La bro derdin ne tartismakmi?mevzu çıkartmaya çalışıyorsun ben konuyu kapatmaya çalışıyorum hala daha eseliyosun yahu.neyse bol sans diyip akiyorum burdan