- 5,850
- 3,840
- 113
Tahir çok sinirliyim yemin ederim valla billahi ne hayaller kurdum ne oldu ya bari bu gelsinde sende parasız kalma hiç değilseUmarım kanka geceye bakiye çıkar
Tahir çok sinirliyim yemin ederim valla billahi ne hayaller kurdum ne oldu ya bari bu gelsinde sende parasız kalma hiç değilseUmarım kanka geceye bakiye çıkar
Kaçırmış bayaGecen 5k kayıp ettim manudan kuponu öz abim yaptı o istediği için oynadım onun Şansına bakalım
İptalArsenal üçledi
Adim attığım her yer kuruyor valla gecmis olsun dost aramıza hosgeldin sendeYazık etti ipne manu @Daimon lose kilit reis
Ayın 2si oldu bizim adam sessiz 😅😅Adim attığım her yer kuruyor valla gecmis olsun dost aramıza hosgeldin sende
Harbimi göndermedimiAyın 2si oldu bizim adam sessiz 😅😅
Yok olm nereye gönderiyo 😅 birisi sana şu gün param gelmezse adam değilim vs diyorsa bil ki gelmeyecek 😅Harbimi göndermedimi
Herkes mi kurumuş durumda ya 🙄Yok olm nereye gönderiyo 😅 birisi sana şu gün param gelmezse adam değilim vs diyorsa bil ki gelmeyecek 😅
Bu forumda eli yüzü düzgün adam sayısı harbiden çok az ya bide ayin 1 ikinize atcam diyordu yazık valla 2 kuruş parası yok bide vaadde bulunuyor tövbe yarabbimYok olm nereye gönderiyo 😅 birisi sana şu gün param gelmezse adam değilim vs diyorsa bil ki gelmeyecek 😅